Şimdi Ara

bu netlerle hangi sıralama gelir sayısal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar, 4 senem yok denecek kadar az bi okuduğum kitapların etkisi var. obpden de tam 40 puan geliyor. tytde 30 net yaptım zar zor durum vahim yani. mezuna bıraktım bu sene mecburen dersane gidiyorum ipin ucunu bırakmadım hiç 2 ay oldu olacak, netlerim 50 küsürlerden gidiyor şimdilik.

şuanda durum bu ortalama olarak:

tyt
    türkçe 20-25 net
    mat 15-17 net
    sosyal 10-15 net
    fen 4-7 net

*ayt için genellemeye girmedim benim için çok erken ama aklımda yapabileceğim net sayısı var bi alta yazıyorum*

çekebilirim dediğim netler ise tytde:

türkçe: 30
    matematik: 30
    sosyal: 15
    fen: 10

aytde:

mat: 30 (artabilir şimdilik görüşüm bu)
    fen: taş patlasa 25-30 net çıkarırım

öngördüğüm tablo benim için realist mi yoksa çok mu uçuk, her insan kendini bilir ben yapabileceğime inanıyorum ama bunları. biraz daha asılırsam son aylara doğru arttırabilirimde bide bırakırsam bunlardan da eser kalmaz onunda farkındayım.

çekebilirsem eğer o netler aralığına sıralamam kaç gelir? ege bilgisayar mühendisliği aklımda. bu netler için ege çok mu uçuk arkadaşlar ? uçuksa en ralist ege bilgisayar netlerini yazabilir mi konuya hakim olanlar? çok teşekkür ediyorum şimdiden iyi akşamlar 🖑

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyasalx -- 17 Kasım 2018; 18:45:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin dersane deki mat denemeleri sınavdakine benzemez seni kücumsemek değil amacım .Türkçeyi çekebilirsin ama o tyt mat ını ilk 20 k da yapamayan çok kişi vardır.çok çalışman lazım .

Orijinalden alıntı: Threshin hooku

Senin dersane deki mat denemeleri sınavdakine benzemez seni kücumsemek değil amacım .Türkçeyi çekebilirsin ama o tyt mat ını ilk 20 k da yapamayan çok kişi vardır.çok çalışman lazım .
    bire bir aynı tarzda sorular genelde fen bilimlerinin denemeleti
    edit: geçen seneki tytde 4 netim vardı birde o var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyasalx -- 18 Kasım 2018; 3:8:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    13k hangi hukuk gelir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.