Şimdi Ara

BU NETLERLE BOUN BİLGİSAYAR GELİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    OBP 93
    matematik 74
    fizik 27,5
    kimya 30
    biyoloji 23,75

hedefim Boğaziçi bilgisayar sıralaması 800-1100 arası değişiyor gitme ihtimalim var mı?

• %70 gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o matematik neti varken sorman hata, gelir.
  • Ilk 400 garantili sonuc hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepinize teşekkür ederim yüreğime su serptiniz
  • Bouncer535 kullanıcısına yanıt
    sen bana ne diyosun hocam:

ygs1 2.9k

mat 65

fizik 3y

kimya full

biyo 3y

obp95

odtu ee isi nolur

• Kendiniaşmasıgerekenadam K kullanıcısına yanıt
    kelin ilacı olsa başına surer hesabı bende fazla bilmiyorum yine de yorum istersen odtü ee 2.2-2.6 arası alıyor galiba ben matematik ortalamasını bilmiyorum ama ortalama bu civardaysa (5k) gidersin tabi obp de önemli
    bu arada puanza ya da puango da kaç geliyor sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Psikoloji Gelir Mi?
    9 yıl önce açıldı
    Tıp gelir mi?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    2014 ham 1300 yerlestirme 900 veriyor hocam. obp ileri atiyor biraz

• Ya ben 2015 gibi diyorum hala inanmayanlar var.
    Adamın ygs 2,5k
    Mattan 74,biyolojiden 24 net yapmış.Benim sınıf arkadaşım 9 eylül tıpa(5k) giden 80 yapmıştı geçen sene
    buyuk ihtimalle kazanırsın hocam matematik veya fkb soruları bence 2014 kolay değildi. Ama OBP ileri atmayabilir çünkü temel liseye geçen büyük bir kitle var puanlar şişiriliyor
  • Oozed kullanıcısına yanıt
    Hocam insallah 2015 gibi gelir tamam matematik yorumunuza da katılıyorum ama biyolojim pek iyi değildi benim bitkiler ve sistemlerden hormonlar konusunu sabah arabada öğrendim yani biyolojiye fazla çalışmadım o net bile buyuk şans benim için
    ah ulan mattan dikkatsizlik yapmasaydik simdi 3un 5in hesabini yapmadan keyifle bekliyo olurduk. Insallah dediginiz gibi gelir hocam

kendinize fazla kızmayın matta gerçekten çeldirici sorular vardı
    Zor sorulari yapamamak koymuyor da... Sen de iyi bilirsin hocam bu hissi denemelerinden vs. Kader kismet isi diyelim hocam ne yapalim. Umarim sizin de gonlunuzce olur

Düşün 2015 te 50 mat yapan adam 70+ fen yapıyodu.2015 fen çok kolaydı.Bu sene fizik ve biyoloji gayet zordu.Özellikle fizikten çok dökülen var
    tabiki insanın en çok içini acıtan bildiği konulardan kaçırmak ama biz bu yıl elimizden geleni yaptıysak gerisi Allah'ın lütfu canını sıkma bence sana odtü ee gelecek umarım gönlünce olur
  • hocam sana gelmeyecek de bana mı gelecek bu netlerle?tebrik ederim

lys mat sırrını daha doğrusu geo sırrını öğrenirsek makbule geçer :d bi işime yarayacağından değil zaten ölsem mezuna kalmam da gerçekten merak ediyorum o geo sorularını yapabilmek için ne yapmış olmak gerekiyordu
  • 150netyapiyorumcokmukotu 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslinda bilmiyorum nasil iyi oldugunu gercekten. 1.5 yildir (11. Sinif itibariyle) geometri calisiyordum netlerim hep 25 altinda geliyordu sonra bir gun karekok denemesini aldim 5 gun arka arkaya 10 deneme felan cozdum sonra ne oldugunu anlamadan 30 dan asagi dusmuyordum simavdada 2 uzay sorusu birde dogru egim sorusunu bos biraktim

Ben hala nasil oldugunu anlamadim ama yorum yapacak olursam bilmedigim bir kac soru tarzi ,cozum tarzi vardi onun yuzunde yapamiyordum denemede cozumlu olunca yaptim heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.