Şimdi Ara

Bu nedir ve nasıl kurtulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni windows kurmama rağmen, durum değişmedi.

• format atınca düzeliyo benim harici disklerde olmuştu bi ara virüs var
  • bittorent.exe virüsü
  • Yeni format attım az önce ama durum değişmedi. Hangi virüs programı çözüm getirir. Kaspersky kurdum çalışmadı bile, Avast çalıştırdım şu anda tarıyor ama sonuç yok hala.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

Yeni format attım az önce ama durum değişmedi. Hangi virüs programı çözüm getirir. Kaspersky kurdum çalışmadı bile, Avast çalıştırdım şu anda tarıyor ama sonuç yok hala.

windows'un kurulu olduğu disk mi o?
  • Hepsinde aynı durum.
  • quote:

Hepsinde aynı durum.

virüsün üstüne antivirüs programı kurduğun için program virüsü bulamamış olabilir en garantisi hdd'yi antivirüs kurulu bi makinaya takıp taratmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Shadow -- 24 Ağustos 2008; 0:21:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ms virüsü o google datarattır garip isimli bir sitede çözümü var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooperCrew -- 24 Ağustos 2008; 0:33:57 >
  • bir adet .exe dosyası ve bir adet .reg dosyası ile bulaşan virüs. genellikle flash disklerle bulaşıyor. nod32 indirip kurmanızı öneririm bulamazsanız pm atın link vereyim.
  • konu yanlış yerde ama sanırım sorunun çözülmüş genede
  • Valla daha çözemedim. Çözersem çok mutlu olacağım.

Sırası ile gelen cevapları uygulayarak deneyeceğim. "ms virüsü" Google'da, msn virüsü olarak çıkıyor hep. Daha farklı bir ifadesi var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 24 Ağustos 2008; 0:27:56 >
  •  Bu nedir ve nasıl kurtulunur?
  • Nod32'de kurdum ve tarattım ama malesef sorun çözülmedi. Başına gelen ve kurtulabilen yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

Hepsinde aynı durum.

virüsün üstüne antivirüs programı kurduğun için program virüsü bulamamış olabilir en garantisi hdd'yi antivirüs kurulu bi makinaya takıp taratmak.

O ne demek la ilk senden duyuyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doobly

quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

Hepsinde aynı durum.

O ne demek la ilk senden duyuyom

daha duyacağın çok şey var demek ki

• klasör seçeneklerinden korunan işletim sistemi dosyalrını gizle seçeneğini pasif hale getirip c klasöründeki bütün autorun.inf dosyalarını sil.daha sora başlat-çalıstır-regedit burdaki arama bölümünden bittorrent yazıp arat ve bütün bittorrent anahtarlarını sil.bilgisyarına reset at sorun giderilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurgokhan -- 24 Ağustos 2008; 21:38:04 >
  • Cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim ama malesef durum değişmedi. D ve E sürücülerinde durum aynı.

ozgurgokhan Selam,

autorun.inf dosyalarını bulup sildim ama regedit'de bittorent diye arattığımda hiç birşey bulmuyor.

• Başlat>çalıştır C:(virüs bulunan sürücü olcak) enter sürücü açılcaktır.bu bi exe dosyası eğer görmezsen ortalıkta gizli dosyaları göster de gene görmezsen korunan işletim sistemi dosyalarını göster de. autorunda olabilir sil onları.düzelecektir.
  • senin birden fazla harddiskin var sadece windowsun bulunduğu diske format attığından virüs gitmiyor.

• http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar
    Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. İşlem bitinceye kadar yaklaşık 3 dakika bekleyin. Bilgisayarı kapatıp açın. Eğer sorun düzelmezse tekrar bildirirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.