Şimdi Ara

Bu nedir arkadaş herkes eve kız atıyor konu açıyor ben niye atamıyorum lan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vallaha bu konuları çok iyi yazıyolar CSB diyemiyorum gerçek gibi yemin ederim psikolojim bozuldu ben nie muhabbet edip kız atamıyorum lan eve oysaki ev hergün boş la kız yokki nasıl atalım biri bana bu konular CSB desin ya yazan arkadaşlar pm atında CSB fln diyin sölymem yeterki biliyim bendemi sorun var arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 27 Ağustos 2012; 5:07:58 >

• direk nickinden kaybediyon dini kardeşim

allah seni nickinle sınıyor inancını kaybetme
  • onlarda tip var sende yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivegoodpeople

direk nickinden kaybediyon dini kardeşim

allah seni nickinle sınıyor inancını kaybetme

Ben zaten atamadığım için asosyalliğe bağladım atmayı bırak daha yakın ilişki yok bu konuları görünce daha kötü oluyorum
  • sen de hayal gucunu kullan ve yalanlari kelimelere dok. ilk cumleden sonra kendiliginden gelir. herkese inanirsan isin zor. millet namusunu sanki yerde bulmus da bu ergenlere dagitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhanerturk95

onlarda tip var sende yok

Ya sana yemin edebilirim bu olayın tiple alakası yok ağzın iyi laf yapacak azda cebinde paran olacak yani tabiki çok azda tipin olması gerek yani Allah'a şükür elimiz yüzümüz düzgün.
  • sıkıntı yok hacı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabah 5 e kadar forunda gezer erotik sitelerde dolanirsan gubdzde uyur ewden dsari cikanazdan sana bol masturbasyonlu geceler dilemekten baska sans yok:)
    İnsan kendi sansini yaratir

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

sen de hayal gucunu kullan ve yalanlari kelimelere dok. ilk cumleden sonra kendiliginden gelir. herkese inanirsan isin zor. millet namusunu sanki yerde bulmus da bu ergenlere dagitiyor.

Sanalı bırak gerçek hayyattada böyleyim en ufak şeye inanıyorum en ufak duygu sömürüsnde insanlar nerdeyse herşeyi yaptırabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 27 Ağustos 2012; 5:19:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4s0sy4ll

quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

sen de hayal gucunu kullan ve yalanlari kelimelere dok. ilk cumleden sonra kendiliginden gelir. herkese inanirsan isin zor. millet namusunu sanki yerde bulmus da bu ergenlere dagitiyor.

Sanalı bırak gerçek hayyattada böyleyim en ufak şeye inanıyorum en ufak duygu sömürüsnde insanlar nerdeyse herşeyi yaptırabilir

senin icin endiseleniyorum dostum :d

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilaslan1

Sabah 5 e kadar forunda gezer erotik sitelerde dolanirsan gubdzde uyur ewden dsari cikanazdan sana bol masturbasyonlu geceler dilemekten baska sans yok:)
    İnsan kendi sansini yaratir

ee napayım o zaman bana bi yol göster aman bilgisyarı kapat deme denedim hiç birşey olmuyor
  • bunun yolu özgüven kazanma falan değil

iyi arkadaş çevresi yapman gerek arkadaş çevren iyi ve genişse karıda gelir kızda gelir parada gelir
  • oof off
  • her türlü genç
  • Aynı durumdayız lan ağır asosyalim bende ama boşver başına ne dert alcan yat evinde akşama kadar

bende birazdan yatcam akşam uyancam
  • no ss no güven diye bişey duydun mu forumda bu tür konulara yaz gitsin ugrasma bosuna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.