Şimdi Ara

Bu nedir arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün çıkan "Akatlar'da Beşiktaş'a ait olan arazinin Asaş Grubu'na sessiz sedasız 20 yıllığına kiralandığı" haberlerinin üzerine konu ile ilgili Beşiktaş Kulübü yetkilileri ile görüştük.

HABER1903'e konuşan Beşiktaş Kulübü yetkilileri yaptıkları açıklamada;

Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Sporyum Spor Faaliyetleri İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. arasında 31/10/2005 tarihinde imzalanan anlaşma ile; BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde fitness merkezi kiralanması ve işletilmesi hakkı 20+5 yıl süreyle söz konusu şirkete verilmiştir. Kiralama bedeli olarak, ilk üç yıl için yıllık 175.000 USD + KDV, takip eden dört yıllık süre için yıllık 225.000 USD + KDV ve 8. yıldan sonra da her yıl önceki yıl kira bedeline 10.000 USD + KDV eklenmek suretiyle belirlenecek olan kira bedeli üzerinden anlaşılmıştır. İki kurum arasında 15/03/2007 tarihinde imzalanan ek protokol ile de ilk yedi yılın kira bedelinin peşin tahsil edilmesine ve de Sporyum Spor Faaliyetleri İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş.'nin 200.000 USD+KDV karşılığında BJK Hentbol Takımı'na göğüs reklamı vermesine karar verilmiştir. 25/03/2009 tarihinde imzalanan ikinci ek protokol ile de 1.200.000 USD peşin kira bedeli ödenmesi karşılığında, İLAVE TESİSLERİN inşa edilmesi ve işletilmesi hakkı, Sporyum Spor Faaliyetleri İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş.'ne verilmiştir. Ayrıca, söz konusu ek protokol ile kiralama süresi de 2039 yılına kadar uzatılmıştır. Anlaşılacağı üzere Mevcut BJK Yönetim Kurulumuzca söz konusu kurum ile herhangi sözleşme ya da protokol imzalanmamıştır. Ancak, mevcut yukarıda belirtmiş olduğumuz sözleşmelerin koşullarının Kulübümüz menfaatleri doğrultusunda iyileştirilmesi için BJK Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Fikret Orman ve Beşiktaş Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Sayın Uğur Gökhan Sarı tarafından görüşmeler yapılmaktadır." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

• Ben biktim artik arkadas..demiroren'e sove sove dilimde tuy bitti klavyemde tus kalmadi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tarz haberler yönetimin doğru yolda olduğunu gösteriyor, meyve veren ağaç taşlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Ben biktim artik arkadas..demiroren'e sove sove dilimde tuy bitti klavyemde tus kalmadi..

transfer konusunda bi görüş belirttim kimse ses etmedi, bi bak
  • bir muhasebeci olarak fikret ormanın yaptıklarını doğru buluyorum örneğin fayda maliyet düşünüldüğünde Ricardo Quaresma nın takımdan gönderilmesine çalışılmasını çok doğru buluyorum yanılmıyosam adamın yıllık geliri 3 milyon euro üzeri peki bu paranın hakkını veriyomu kesinlikle hayır.

bu arsa davasıda tam bir fiyasko geçmiş senelerde değersiz arsa diyip belki 2005deki sözleşmeye hak verebilirim ama 3 sene (2009 da) önce adamlar gelip sözleşme yenilemişler hiçmi aklı başında insan buralarda birşeylerin döndüğünü anlamamış.

ha bu arada bejiktaş yönetimi bu olayın peşni bırakmassa yolsuzluklan karşılaşacağı kesindir zira yukarda sözleşme imzalamadık tarzı bişeler diyiyo işin içeriğini tam manasıyla bilmediğim için imza atılmış gibi yorumlarıma inşallah takmassınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.