Şimdi Ara

Bu nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu resımdeki motorcuların sırtındakı kambur gıbı olan şey ne işe yarıyor bılen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 11 Haziran 2007; 22:11:51 >

• Kask kafadayken bi yere çarpınca boyun geri esner. Adamlara yazıktır bu kadar uğraşıp MotoGP'ye kadar gelmişler, çatır çutur kırılmasın boyunları deyip o çıkıntıdan koyuyorlar, bir derece engellemiş oluyorlar

Orijinalden alıntı: sahinoz31

Kask kafadayken bi yere çarpınca boyun geri esner. Adamlara yazıktır bu kadar uğraşıp MotoGP'ye kadar gelmişler, çatır çutur kırılmasın boyunları deyip o çıkıntıdan koyuyorlar, bir derece engellemiş oluyorlar
    sırt üstü düştünde direk onun üstünde kayıyosun .sana bi zarar gelmesini en alt seviyeye indiriyo.başından darbe almıyoosun

Orijinalden alıntı: motorcuERCAN

sırt üstü düştünde direk onun üstünde kayıyosun .sana bi zarar gelmesini en alt seviyeye indiriyo.başından darbe almıyoosun

Alıntıları Göster
    üzerlerine giydikleri şu yeni çıkan hava yastığı gibi elbiselerin hava tüpü felan olmasın
    Ölenler hep ihtiyarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rondo1194

üzerlerine giydikleri şu yeni çıkan hava yastığı gibi elbiselerin hava tüpü felan olmasın

Alıntıları Göster
    sırt korumalığı.Omuriliğin zarar görmemesi için.

Kask kafadayken bi yere çarpınca boyun geri esner. Adamlara yazıktır bu kadar uğraşıp MotoGP'ye kadar gelmişler, çatır çutur kırılmasın boyunları deyip o çıkıntıdan koyuyorlar, bir derece engellemiş oluyorlar
    quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

+1 ama omuriliğin korunması içinde olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sonix!

Hayır, boyun korumalığı bu. Racing gibi biranda ivmelenen ve yüksek hızlara ulaşabilen motosiklet pilotlarının giymesi gereken bir korumalık. Yere sırtüstü vurduğunuzda boynunuzun hızdan kaynaklanan şiddetle geri doğru bükülerek kırılmasını ve dolayısıyla ölmenizi önlüyor. Ayrıca MotoGP'de hava türbülansını minimize ediyor. Sürücü öne doğru yattığında havanın minimum sürtünmeyle geçip gitmesini sağlıyor. Sadece MotoGP pilotları değil, tüm racing ve naked kullanıcılarınında bulundurması gereken bir korumalık. Racing kullanan hemen hemen tüm arkadaşlarımın montlarında var bundan.

our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nedir arkadaş ya.
    10 yıl önce açıldı
    bu nedir?
    19 yıl önce açıldı
    Bu Sorun Nedir ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß.m.Ø

quote:

Orjinalden alıntı: sonix!

Hayır, boyun korumalığı bu. Racing gibi biranda ivmelenen ve yüksek hızlara ulaşabilen motosiklet pilotlarının giymesi gereken bir korumalık. Yere sırtüstü vurduğunuzda boynunuzun hızdan kaynaklanan şiddetle geri doğru bükülerek kırılmasını ve dolayısıyla ölmenizi önlüyor. Ayrıca MotoGP'de hava türbülansını minimize ediyor. Sürücü öne doğru yattığında havanın minimum sürtünmeyle geçip gitmesini sağlıyor. Sadece MotoGP pilotları değil, tüm racing ve naked kullanıcılarınında bulundurması gereken bir korumalık. Racing kullanan hemen hemen tüm arkadaşlarımın montlarında var bundan.

Alıntıları Göster
    ben bu racinglerden tırsmaya başladım ( bi zamanlar aşırı hevesim vardı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayarakMüdahale -- 12 Haziran 2007; 10:05:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KayarakMüdahale

ben bu racinglerden tırsmaya başladım ( bi zamanlar aşırı hevesim vardı )

Alıntıları Göster
    peki bu aparatı biz piyasadan bulabılırmıyız

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

Alıntıları Göster
    quote:

Benim bildiğim kadarıyla sadece deri takımlarda ve bazı deri montlarda var yani aparat olarak yok heralde.Aparat olarak sadece boyun korumalığını bulabilirsin.BMW ve KTM de var ama türkiyede var mı onu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 12 Haziran 2007; 16:24:29 >

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

quote:

Benim bildiğim kadarıyla sadece deri takımlarda ve bazı deri montlarda var yani aparat olarak yok heralde.Aparat olarak sadece boyun korumalığını bulabilirsin.BMW ve KTM de var ama türkiyede var mı onu bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Trafikte çok hoş durur bunlardan taksak ya

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Benim birçok arkadaşım bunlardan kullanıyor. Montla beraber geliyor. Ve evet, çok şık duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bymuratcan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    O oyun süper ya, ama keşke debriyaj falan da olsa, belki vardır ama ona özel direksiyon lazım, o olmadığı için de debriyaj falan imkansız. Ama gerçeği daha güzel emin olabilirsin

Bu arada Novarix, ben hiç onlardan caddede takanı görmemiştim, çok karizma bir parça cidden. Ben daha çok 1000cc supersport'lara güneş gözlüğüyle kasksız binen kıroları görüyorum, gördükçe de "Allah'ım bunlara mı kaldı bu güzelim motorlar" diye düşünüyorum. Adam gibi motorcu az bulunuyor yani malesef..

• quote:

O oyun süper ya, ama keşke debriyaj falan da olsa, belki vardır ama ona özel direksiyon lazım, o olmadığı için de debriyaj falan imkansız. Ama gerçeği daha güzel emin olabilirsin

Bu arada Novarix, ben hiç onlardan caddede takanı görmemiştim, çok karizma bir parça cidden. Ben daha çok 1000cc supersport'lara güneş gözlüğüyle kasksız binen kıroları görüyorum, gördükçe de "Allah'ım bunlara mı kaldı bu güzelim motorlar" diye düşünüyorum. Adam gibi motorcu az bulunuyor yani malesef..

Alıntıları Göster
    Benim pro motosikletci arkadaşım var bi sorarım ona
    production ஜஜஜஜ*Leader Prime*ஜஜஜஜஜOptimus ©2007

• quote:

Orijinalden alıntı: Ey11

Benim pro motosikletci arkadaşım var bi sorarım ona

Alıntıları Göster
    Gerek yok ki biz cevapladık zaten. Omuriliğe hasar gelmesin dendi ama onun için zaten içerden bel koruma parçası var. Yani o bir boyun koruması, kaskı geri esnetmemek için, yoksa bildiğin gibi çıtırt diye bir ses çıkıyor

• quote:

Gerek yok ki biz cevapladık zaten. Omuriliğe hasar gelmesin dendi ama onun için zaten içerden bel koruma parçası var. Yani o bir boyun koruması, kaskı geri esnetmemek için, yoksa bildiğin gibi çıtırt diye bir ses çıkıyor

Alıntıları Göster
    bu aparatın oldugu montlar varmı bıldıgınız

Alıntıları Göster
    http://www.mototas.com.tr/tr/urunler/dynamic.asp?urun_grubu_kodu=1&marka=11&urunaltgrubu=2&ozellik=NoneOzellik&kategori=NoneKategori&ara=1

• quote:

Orijinalden alıntı: bymuratcan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bymuratcan

Konuyla bi alakası yok ama, o resimdeki pozisyonda aşağı doğru ne basılır ama.. üff.. Ben MotoGP 3 oynuyorumda bi an resmi görünce gaza geldim kusura bakmayın

Baba aynı şeyi düşünmüştüm ilk gördüğümde.. Şeytan dürtüyor dimi?
    Hele biraz daha virajsız bir düzlük olsa minimum 280 diyorum!!

@sahinoz31
    o bahsettiğin tiplere bende fitil oluyorum! zaten muhtemelen bunların evdeki garajlarında 1er tane de SL550 falan oluyor. Allah(c.c) bir yerden alınca bir yerden veriyor dedikleri bu olsa gerek. 1000cc supersport motorun olsun ama kask ve korumalık takacak kadar beynin olmasın!
    Bence 600cc üstü motorlar mülakatla satılmalı!

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Clover-RC100
    Dainese-Bora Pelle,Kirishima Pella
    Ayrıca tüm deri takımlar.

Fiyatlar yine uçuk RC100 ün fiyatı 460€
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.