Şimdi Ara

Bu neden oluyor (Ruya icerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece uyuyamiyorum genelde bugun de oyle oldu neyse iceri gectim tel i sarja taktim sonra uyku coktu bende gidiyim yataga yatiyim dedim yan yattim yataga sonra gozleri bi kapattim simsiyah karincali gibi cok derin birseyidi ordan sonra koptum ben ayagimi haraket ettirmeye calistim korktum o an kipirdamaya, konusmaya calisiyorum ses yok sonra bir sekilde uyandim hic kipirdamamisim ilk bastaki gibi yan duruyorum anladim.

Bir arada olmustu ordada babamla arabaya binicektik babam bindi bende binmek icin yana gidiyodum sonra bu basinc oldu agir cekim deprek gibi babama cık diye bagirmak istedim sea cikmadi bir kackere denedim bu da boyle bitti niye boyle oluyor bilgisi olan hastalik gibi birseymisie bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olum bunlar bir bana mı olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rexapin
  • uyku felci geçirmişssin..ayrıca rüyayı rusya diye okudum
  • Uyku felci mi arastiriyim hocam sagol bu arada o hap a baktim care olurmu bize .d

• Karabasan dedikleri bu değilmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cbklqn

Uyku felci mi arastiriyim hocam sagol bu arada o hap a baktim care olurmu bize .d

asosyal güneş görmeyen depresyonda olan insanlarda dah sık görülür (ciddiyim) oyle bir tipsen yaşam sitilini değiştir birde sık güneşlen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Aralık 2015; 21:21:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam ben disardayim hergun ya durduk yere noluyo anlamiyorum zaten vucud arizali.d

• Hocam aynı şeyler bana da oluyo. Dediklerinin aynisi. Ust uste olduğu da çok oldu. Uyanip tekrar uyuyorum yine ayni. Ara ara oluyo.

• Beynin uyanıp ama kasların uyanmazsa böyle oluyor. Kısa süreli felç gibi yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sol tarafa yada sırt üstü yatma geceleri sağ tarafa yat ve sağ elin sağ yüzüne gelecek şekilde yat bu şekilde kalp daha rahat çalışacak ve rahat uyuya bileceksin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.