Bu ne şimdi... Buna ne denir arkadaşlar. Biz buraya yazınca bunları ceza alıyoruz. Bu adamlara karşı tek başımıza mücadele ediyoruz. Hala yaziyorlar. Havadan penaltı kazanıyorlar, savunuyorlar kendilerini. Ama maç 3-0 bitti penaltı olmasa 2-0 biterdi diyorlar, karşı tarafın penaltısı kırmızı kartı verilmedi, verilseydi o zaman 3-1 biterdi diyorlar. bu saçma yorumları mantıklı bir şekilde söylüyorlar. Artık söyleyecek bir şey bulamıyorum.
Buca’nın kararı Fener’i kızdırdı!“Bari sahaya çıkmayın da direkt 3-0 hükmen yenilin”
NTV Spor’da ‘Maç Toplantısı’ adlı programa katılan Bucaspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar’ın bir açıklaması sanal alemde fırtınalar koparttı.
Programda Buca’nın Süper Lig’e yükseldikten sonra güçlü alt yapısını arka plana atması eleştirilince, Karafırtınalar “Geç oldu ama döndük. Pazar günkü Trabzonspor kadrosunda 8 tane 92 doğumlu oyuncumuz var” dedi.
Genç hocanın bu cümlesi F.Bahçeliler’i kızdırdı. Sanal ortamda bu sözlere tepki gösteren Sarı-Lacivertliler “Allah’ım F.Bahçe taraftarının aklına mukayet ol”, “Bari sahaya çıkmayın da direkt 3-0 hükmen yenilin” ifadeleriyle Karafırtınalar’a yüklendi. F.Bahçe, Buca’yı 3-1 geriden gelip zorlukla mağlup etmişti
Bu söyleyeceklerimin Bucaspor - Fenerbahçe maçıyla uzaktan yakından alakası yoktur.
92'li oyuncularla ilgili;
Cidden kafayı bozmuşsunuz siz kardeşim. İpler Sivas'ın elindeyken neyin tartışmasını yapıyorsunuz? Adamlar düşmüş işte. Sivas'ın 3 haftada 1 puan alması yetiyorken Buca neden hala düşmeme hesapları yapsın ki? Mantığın alıyor mu Sivas'ın 3 haftada 1 puan alamayacağı düşüncesine?
Düşen takım neden as kadrosuyla çıksın ki? Gençlere şans versin ki yavaştan zemin hazırlasın seneye oluşturacağı kadroya. Bunun neresi tartışılacak konu anlamadım gitti.
Karabük meselesine gelirsek, ne desin yani adam? " Fenerbahçe zaten yenecek babacım, en kötü 3, bilemedin 4, amaaan 5 yeriz " mi diyecek? Yapmayın şunu komik oluyorsunuz
Çok zevkli maç olacağa benziyor ..
O zaman bize de coluk çocukla çıksaydı. O zaman bundan sonra tüm takımlar gençlerle çıksın var mı böyle mantık. Geçen gün aynısını söyledi kasımpaşa yöneticisi. rakiplerimiz birbirleriyle oynarken gençleri çıkarıyor. Bu futbol etiğine sığıyor mu dedi.
Bize yapılan ahlaki mi sizce...
quote:
Orijinalden alıntı: elcompany
O zaman bize de coluk çocukla çıksaydı. O zaman bundan sonra tüm takımlar gençlerle çıksın var mı böyle mantık. Geçen gün aynısını söyledi kasımpaşa yöneticisi. rakiplerimiz birbirleriyle oynarken gençleri çıkarıyor. Bu futbol etiğine sığıyor mu dedi.
Ama hocam bakın şimdi, Buca size karşı sahaya çıkarken düşmeme şansı bu haftaya göre daha fazlaydı ki zaten 5-3 yenilince size, adamlar kafasında bitirdi Süper Lig'i ve açıklama yaptılar artık Bank Asya kadrosu için hazırlık yapıyoruz diye. Şu an olanlar pek anormal karşılanmamalı bence.
Ayriyetten neden gençleri çıkarmasınlar? Nasıl gelişecek bu gençler? Nasıl alışacaklar atmosfere? Kasımpaşa yöneticisi de ayrı güldürdü şimdi beni
Ben pek anormal karşılamıyorum bu 92'li oyuncu kararını.
Yeter cidden, kimseye laf anlatacağınız yok. Bu forumda kimse kimseye yoğurdun beyaz olduğunu kabul ettiremez. Bu yüzden böyle konular açmayın artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Devrim
quote:
Ama hocam bakın şimdi, Buca size karşı sahaya çıkarken düşmeme şansı bu haftaya göre daha fazlaydı ki zaten 5-3 yenilince size, adamlar kafasında bitirdi Süper Lig'i ve açıklama yaptılar artık Bank Asya kadrosu için hazırlık yapıyoruz diye. Şu an olanlar pek anormal karşılanmamalı bence.
Ayriyetten neden gençleri çıkarmasınlar? Nasıl gelişecek bu gençler? Nasıl alışacaklar atmosfere? Kasımpaşa yöneticisi de ayrı güldürdü şimdi beni
Matematiksel olarak kümede kalma şansı var.Senin kalma şansın olduğu sürece her maçını kazanmak için oynamalısın.Herşey bu hafta belli olacak.Eğer sivas bu hafta yenilirse ve buca ''nasıl olsa düştük'' diye oynamadan maçı satarsa bunun hesabını kimse veremez.(buca tarafında)
Kaldı ki senin kalma şansının yanı sıra , oynayacağın rakip şampiyonlk mücadelesi veriyor.Adının şikeciye çıkmasını istemiyorsan kazanmak için oynayacaksın.Yenersin , yenilirsin ona kimse karışamaz.Ama çıkıp fenere oynadığın gibi ts ye de oynamak zorundasın.Olay sadece kümede kalıp kalmama değil.
Ha bu hafta sivas puan kazanırsa kalan 2 maçına istersen hiç çıkma.O seni bağlar.
Matematiksel olarak kümede kalma şansı var.Senin kalma şansın olduğu sürece her maçını kazanmak için oynamalısın.Herşey bu hafta belli olacak.Eğer sivas bu hafta yenilirse ve buca ''nasıl olsa düştük'' diye oynamadan maçı satarsa bunun hesabını kimse veremez.(buca tarafında)
Kaldı ki senin kalma şansının yanı sıra , oynayacağın rakip şampiyonlk mücadelesi veriyor.Adının şikeciye çıkmasını istemiyorsan kazanmak için oynayacaksın.Yenersin , yenilirsin ona kimse karışamaz.Ama çıkıp fenere oynadığın gibi ts ye de oynamak zorundasın.Olay sadece kümede kalıp kalmama değil.
Ha bu hafta sivas puan kazanırsa kalan 2 maçına istersen hiç çıkma.O seni bağlar.
Belki de gençleri sürmesi Buca adına avantaj olacak ki sonuçta gençler kendilerini göstermek isteyecekler ilerki yıllar için. Dediğine katılıyorum fakat Buca açıklama yaptıktan sonra Bank Asya hazırlıklarına başladık diye, bu sonuç pek anormal olmasa gerek.
Hiçbir şekilde Buca'yı savunmuyorum fakat yaptıklarını da mantıksız bulmuyorum.
ben gençlerden umutluyum
92 dedikleri 19 yaşında çocuk mu koca adamlar ve rahatlıkla oynarla bankasyada rooneyi 16 yaşında premier ligde oynadı liverpoolun solbekinin yaşı 16-17
ne var bunda
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
ben gençlerden umutluyum
Rizeli iki sene sonra iddaa oynuyorum tekrardan bu hafta ve banko buca yazacağım bende güveniyorum gençlere
fener e karşı böle cıksaydı sadri şener neler derdi kim bilir
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ipodwave8500
quote:
quote:
Belki de gençleri sürmesi Buca adına avantaj olacak ki sonuçta gençler kendilerini göstermek isteyecekler ilerki yıllar için. Dediğine katılıyorum fakat Buca açıklama yaptıktan sonra Bank Asya hazırlıklarına başladık diye, bu sonuç pek anormal olmasa gerek.
Hiçbir şekilde Buca'yı savunmuyorum fakat yaptıklarını da mantıksız bulmuyorum.
Tabi gençlerin avantaj sağlayabileceğini bilemeyiz.Malum sene başında youngboys gençlerile kök söktürdü bize.Belkide bucanın gençleri aynısı yapacak.Burada ki lafım genç oyunculara değil buca teknik heyetinin aldığı kararadır.
Buca cephesinde bu hafta çok önemli.Eğer buca bu maçta gençleri çıkararak oynarsa ve haliyle yenilirse , maç sonunda sivasın yenildiği haberini alırsa bunun hesbını buca cephesinde kimse veremez.
Ama sonucu bilinen bir maç.Ts yenmesi normaldir.Bucadan 10 kat daha güclü bir takım.
Ancak senin icin ligin bitip bitmemesi bu hafta ki maçlardan sonra belli olacak.Senin hala kalma şansın varken çıkıp aslanlar gibi oynaman lazım.
Gençleri oynatma kararı mantıksız değil.''bizim için lig bitti'' demesi saçma ve mantıksız.
Kaldı ki böyle bir kararın ts macı oncesi alınması çok enteresan..
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
Yeter cidden, kimseye laf anlatacağınız yok. Bu forumda kimse kimseye yoğurdun beyaz olduğunu kabul ettiremez. Bu yüzden böyle konular açmayın artık.
Aforizmalar. Halı sahadada görmek isteriz
Gençler kendilerini göstermek isteyeceklerdir, haftaya şampiyonluk turunu atıyoruz
Abdülkadir oynasın o da yeter.
quote:
Bu söyleyeceklerimin Bucaspor - Fenerbahçe maçıyla uzaktan yakından alakası yoktur.
92'li oyuncularla ilgili;
Cidden kafayı bozmuşsunuz siz kardeşim. İpler Sivas'ın elindeyken neyin tartışmasını yapıyorsunuz? Adamlar düşmüş işte. Sivas'ın 3 haftada 1 puan alması yetiyorken Buca neden hala düşmeme hesapları yapsın ki? Mantığın alıyor mu Sivas'ın 3 haftada 1 puan alamayacağı düşüncesine?
Düşen takım neden as kadrosuyla çıksın ki? Gençlere şans versin ki yavaştan zemin hazırlasın seneye oluşturacağı kadroya. Bunun neresi tartışılacak konu anlamadım gitti.
Karabük meselesine gelirsek, ne desin yani adam? " Fenerbahçe zaten yenecek babacım, en kötü 3, bilemedin 4, amaaan 5 yeriz " mi diyecek? Yapmayın şunu komik oluyorsunuz
''Şeref'' diye bir kavram var TS ve kardeşleri sayesinde unuttuğumuz..Ondan dolayı olabilir mi?
Kaçan şampiyonluk olsun boynumuz dik alnımız paktır bizim. Biz kazandıktan sonra onlar sadece ağızları açık bakarlar. Şimdi destek ve motivasyon zamanıdır. Olumsuz yorumlara kafa yormayıp biz yorumlarımızla onları deli edelim
biz 3 maçı da alalım dileyen dilediğini oynatsın, konuşsun laf salatası yapsın hikaye...
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
biz 3 maçı da alalım dileyen dilediğini oynatsın, konuşsun laf salatası yapsın hikaye...
+1 Sanane kardeşim.Buca'nın genç oyuncularından vs.Koskoca Fenerbahçesin.Avantaj sende lidersin kalmış 3 maçın hepsini yen şampiyon ol.