Şimdi Ara

BU NE OLABİLİR (resimli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran görünüm ayarlarıı yağtığın destop bölümündeki görünüm dosyalarından biri bozulmuş . Muhtemelen.
    Tekrar Yükle işletim sistemini
    yada bozulan dosyayı bul .
  • yorum yok akla ilk gelen virüs
  • Renklerde bir ahenk yok ama simetrik bir şekil, bırak öyle orjinal kalsın satarken değeri artar, ben de bir anlam veremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: obo@obo

ilk kez karşılaştım. öğrenmenin yaşı yoktur. eğer bir hile, şaka, yada fotoşop değilse. nedenini bilmek isterim. yada ne yaptında böyle oldu yazarsan aynı sorunu kendi makinemde yaratıp çözüm bulmaya çalışırım.

+1
    katılıyorum sorunu buldunmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0mad34 -- 13 Haziran 2005, 22:53:55 >
  • bence bu kendini göstermek istemeyen bi spy. saklanmak için iyi bi yöntem bulmuş.e tabi kurunun yanında yaşta yanmış.

şaka bi yana valla virüsten başka bişey gelmiyor aklıma... tabi arkadaşların dediği gibi cablarha hasar almış olabilir.
  • Ekran karti ile alakali bir sorun oldugunu dusunmuyorum. Cunku sorun lokal bir bir bolgede olusmus. Arkadaslarin dedigi gibi virus kokenli olmali. Eger taramalar sonrasinda hangi virus oldugunu ogrenirsen adini buraya yazmayi unutma.. Merak ettim..
  • arkadaşlar hepiniz sağolun. spy yada antivirüs mü hiçbir bilgim yok ama taramalarım sonucunda hiçbirşey bulamadım.ama sistem geri yüklemeyi çalıştırarak problemi hallettim.sistem dosyalarıyla ilgili bi problem olması yüksek bi olasılık diye düşünüyorum.fikirlerini paylaşan bütün arkadaşlara teşekkürler.
  • norton win doctor ile tarama yap, sürüyle hata bulacaktır. sonra hata günlüğüne bak bakalım ilgili birşey varmı.. program büyük ihtimalle sorunu düzeltecek.
  • bana çok doğal geldi bende de bazı mirc skype msn gibi programlar özellikle kazaa çalışınca buna benzer ekran görüntüleri geliyor. Winka die bir program çalışıyor ctrl+del yapıp o programı kapyınca düzeliyor. Sonra saglam bi reset tabi pc seninse yapma :)
  • programlarına şifre girmiş. şaka bir tarafa adware ve bir antivirüs programı ile tara.
  • kardeş dumur oldum tek kelimeyle ne bu yawf nasıl bir virüs veya spy bu yawf bulursan söölede önlem alalım
  • bendede böyle cok degişik görüntüler oldu arka planda calışan bazı prg,lar dan dahi olabiliyor ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: toughguy

arkadaşlar bir bilgisi olan varmı?

ben bunu trt de yayın olmadıgı zaman görmiomuydum yafs
  • bence ekran kartı drv problemli en son sürümü kurabilirsen problem çözülebilir.
  • KARDEŞ BU PEK SPW BENZEMİYOR.
    SANIRIM SİSTEM SALLANTIDA..
    BAŞKA BİR UZANTIDA VİRÜS VAR...

Bİ KAÇTANE VİRÜS PROGRAMI VARSA TEKE İNDİR BENCE...

BİDE HDD FAZLA YÜKLEME OLABİLİR...
  • sistem dosyalarının ruhuna kesin el-fatiha okunmuş
  • kardesım bılgısayarda baska sorun yoksa bence ekran kartı ıle ılgılı olabılır.dıger klasorlerde boyle bır sey oluyor mu?
  • www.kitapgibi.com dan tune up unitiles diye bir program var o programi indir..
    windowsun program ekle kaldiri bende de artik calismiyor...saatlerce beklesemde liste dolmuyor sonra yanit vermiyor..
    system mechanic i indirerekte unistall manager den bakabilir kaldirabilirsin programlarina..
    hadi kolay gelsin bol sanslar..
  • ALLAH ALLAAAAAAAAAAH

NE BU YAWWWWWWW
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.