Dademin SpeedTest yaptırdım TTneT'in ve 9892.1 kbps çıktı yani yakla$ık 10MBit...
Oyunda ise oynanmayacak kadar lag var halen saate 00.00 olmu$...
Yurtdı$ı GateWay'ler facia durumda oyunun hiçbir suçu yok...256 Kpbs Gateway açık olduğu sürece 2 ki$iyi lagsız oynatabilecek kapasitede...
Suç tamamen telekomda ve altyapı eksikliğinden kaynaklanıyor...
Telekom'u öven ve yaptığı icraatlerin güzel olduğunu söyleyen ki$iler olduğu sürece bu böyle düzelmicek...
Mevcut düzene sesini çıkarmayan ve olduğu yerde ahkam kesen millet ise bu tür $eylere katlanmak zorunda(ben de dahil)...
Bu ülke üçkağıtçıların ve dürüst olmayan insanların elinde döndüğü sürece yine hiçbir$ey düzelmeyecek...Allah hepimizi korusun...
SAAT 00:20 LAGIN BİTİŞİ
allamak istiorm
bende hala devam ediyo sabahtan beri aynı,
lagin serverlarla alakasi yok ferentusda takiliyorum adim atamiyosun yada verdigin komutu 10 saat sonra isleve koyuyor :) bu öglenden beri cogu web bazli oyunlarda da ayni lag mevcut sorumlu herzaman ki gibi ttnet.
YA BEYLER TTNET TE SORUN YOOK
AMA silkroad ı unutun
Game is Over
Arkadaşlar resmi sitesinden anladığım kadarıyla standart silkroad saati şu an 15:25 silkroad saatiyle saat 16:00 da bitiyormuş bu server olayları..
[Server Inspection] Weekly Server Inspection Notice
Date : 8/15/2006 inquiry : 1222
Hello. This is Silkroad Online.
In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, the server will undergo regular server Inspection.
Inspection Period: 15:00~16:30 Silkroad Standard Time (90 minute duration)
Thank you.
Yani Türkiye saaitiyle saat 10:00 da silkroad ı oyayabilecez sanırım
beyler 10:30 - 11:00 arası sanırım matematiksel bi hata yapmışım :D (matemetiğim 1 düştü )
ben bırakacam herhalde ya sillkroad ı yeterr ya lagg & dc hayatımı kararttı
ne samanlar var yaw ne desek bos
siz olayi bilmiosunuz bu gün türkiye lag ve dc günü
Lag varken alpte, 17 lwldım, azimliydim ve o laga raman 21 oldum. Allah canımı alsın 100% ü kullanmak zorunda kaldım. Deliriyodum resmen.
bende hiç öle bişi olmuyor nazar değmesin xiandayım hiç lag mag yoq ohh bee
evet bende de dün geceden beri lag yoq server troy 22:38 de girdim lag yoqqq
ben bugün uçakla istten denizliye geldim. dün istte bu saatlerde hiç lag yoktu. 256 sınırsız orda. burda da aynen 256 sınırsız ama ölümüne lag var. nedir anlayamadım
böle giderse 3 hafta oynamam offff
abi bu ne lagya sabah akşam var!! şehrin dışına çıkıom geçio gibi oluo ondan sonra yaratık kesserken salak gibi takılıo!!! abi böle olursa bırkaçam walla bu arada xiandayım!