2048 Limitsiz de Oasis de oynuyorum resmen LAGROAD ONLINE
muahahahhaha hacim naptin ya
Kardeşim telekom da çalışıyor üyelik onun adına olduğundan(tabii kendi mesubuna baya bir indirim yapıyor) ben %300 daha ucuz kullanıyorum nerdeyse
Ama gene lag var gene DC var gene ????? var
Oyunda bir oyuncuyla konuştum. Almanyadanmış. Türk deyil. Lag deyip duruyordu. Buyuk ihtimalle serverlerden kaynaklanıyo. Crowdwd ne demek biliyosunuzdu diyil mi ?. Yeni server acılır kalabalık o tarafa kayar . O zaman biraz rahatlar. Türk Telekomdan olduğunu zannetmiyorum .
Hayret bir sey gidim lag yok aksine kendi bilgisayarimda need for speed oynar gibi silkroad oynuyorum ilk kez bu kadar hizli sorunsuz oynuyorum damla lag yok baglanti hizim 1024
ya bu ne lag yaa greece deyim oyuna başladığımdan beri ilk kez bu kadar oluyo resmi olarak artık bu kanıtlandı. SİLKROAD ONLİNE=LAGROAD ONLİNE
tamamen telekomdan kaynaklanıyo aksini söyleyenin alnını karışlarım
Lag yüzünden büssürü Exp lerim gidio.Bi günümün yarısını yatarak harcıom
abi şuanda acayip laggg var
bende troydayım ark. daşlar janganda lag yoq dışarı bi çıkıyom lag lag lag jangandan çıksaım gelmiyo evet bende internet hısının 2x çıkacağını bilmiyodum bugün reklam panosunda gördüm tt den 2 MÜJDE yasıyodu hemide barış işaretiyle...
yeni server tahminime göre eylülde fln bu taklamaknan fln büyük patch gelcek ya o zmn açılır bende hemen o servera geçecem ticket fln alıp kascam full str balde imi
sabahtan beri hiç oynayamadım alpsteyim yabancı arkadaslarım war hiçbir sorunum yok diyorlar ağlamak istiyorum yok mudur bunun cıkar yolu telekomu aradım adam dalga gecti sizin bağlantı hızınız yawastır dedi ya
ttnete burdan bir
EWT ARKADAŞLAR TTNETE BURDAN AZ ÖNCEKİ ARKADAŞ GİBİ YAPIYORUZ
oldumu
TTNET E yapmakla kalmayıp ........ bile yapcam bune ya paramla rezil oluyorm
Ben Olympus tayım 512kps net hızı acayip lag yok az war genede bu ttnetin ...
BEYLER LAGIN ADSL İLE ALAKASI YOK TAMAMEN OYUNLA NE ZAMANDIR SERVERLERI KONTROLE ALMIYORLAR OYUNA BAZEN GİRİYOM HİÇ LAG YOK BAZEN GİRİYOM ADIM ATAMIYORUM
quote:
Orjinalden alıntı: Nik Mik Yok
BEYLER LAGIN ADSL İLE ALAKASI YOK TAMAMEN OYUNLA NE ZAMANDIR SERVERLERI KONTROLE ALMIYORLAR OYUNA BAZEN GİRİYOM HİÇ LAG YOK BAZEN GİRİYOM ADIM ATAMIYORUM
haklısın ama ttnet inde payı yok değil.bişey indiriyorum indirim hızına bakıyorum 70kb..birden 5kb ye düşüyor,artıyor yavaşlıyor duruyor kesiliyor geliyor bu ttnet ne b... yiyiyor
saat kaç oldu hala lag devam edio yaa lvl atlama isteii azmi gelmişti yaaa.. bi fikri veye bilgisi olana var mı????????
ÖÖÖÖFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF SIKILDIMMMM CANIM silroad oynamak istio ya beyler nolacak bu yaa??