Bildirim
bu ne kalabalık bi bakın!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
BEYLER TAHMİNLERİNİZ YAZIN EN AZINDAN -
tahmin yazınca azalacakmı kalabalık? -
FARKLI DÜŞÜNCELER ÇIKABİLİR ORTAYA ONDAN DEDİM AMA HALA GİREMİYOM OYUNA DC DC
DC
DC
-
büyük yazmandaki hacet ne sorabilirmiyim -
BELKİ Bİ ÇÖZÜM BULUNABİLİR DİE BÜYÜK YAZDIM İŞTE -
yeni serverlarsa girmen zorlaşabilir.hatta bazen kafanı duvarlara vurmak istersin.ama eski serverlarda o problem kalmadı.athens , troy , venice gibi serverlara ilk seferde giriliyor artık.
ayrıca topikte yazan diğer arkadaşlar milleti azarlıycağınıza fikrinizi yazın eliniz yorulmaz klavyenin 2 tuşuna basıcanız.alt tarafı bir soru sormuş arkadaş. -
TEK TIKLAMADI BEN TROY DAYIM
-
quote:
Orjinalden alıntı: euhehee
TEK TIKLAMADIBEN TROY DAYIM
valla biladerim ben venicedeyim.venice troydan sonra açıldı hemde.ilk seferde giriyorum.senin şansına artık.ne diyim. -
ben olimpusa genelde tek çekiyorum
arada birde 2- bilemedin 3 defa dc veriypr alıyor
bütün serverlarda sınır kaldırıldı sanki yada çok büyütüldü serverlar lagda pek yok telekomunki hariç -
su telekom ısını ne zmn bıtırcek bılwen var mı aranızda -
yenı kurulan serverlar daha boss grece alp olumpy vs -
bu nedirya hala giremiyorum
-
deneyeceksin mecburen.bende oasis teyim inan kaç defa dc yedim en sonunda gidim -
girmiyokii -
abi tıklamayı bilcen sorun orda olabilir ne diyo bu salak demeyin enter a basma mausla git connect e hafifce bas eğer abaza gibi mausun tusuna veya enter a yüklenirsen girmez ben olsam bende sana dc verirdim git mausla connecte hafife tek bi tık yap bak nası giiryo oyun bile kibarlıktan anlıyo -
BAKIN TRAFİC YAZISINI GÖRÜRSENİZ SERİ SERİ TIKLAYIN HADİ İİ ŞANSLAR.... -
Bende giremiyorumyaa -
yaa giremiosan bi sebebi var demekki server kalabalık olmasa neden almasın topic kirliliği yapmıssın dünyada bunu bilmeyen var mıdır -
benim bildiğim bu tür oyunlar saat (gece)04:30 ve (sabah)09:00 arası boş oluoo neden dersenizz saat farkı yüzünden knight tan biliyorumm..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemonster -- 13 Ağustos 2006; 11:59:43 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X