Şimdi Ara

Bu ne işe yarıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Henüz bende çözemedim ve çok merak edıyom

Oyuna girdigimde alttakı velet hep bundan bahsedıyo ama bi işe yaradıgı yok

Bilen bi arkadasımız varsa bızı aydınlatsın...
  • 5milyon noahs görevinde işe yarıyor. npcelerden aldıgınız tavugu sanırsam buraya veriyorsunuz tam hatırlamıyorum. görev tamamlandıgında size 5milyon weriyor lunar gatedeki kadın yada o cok uzun zaman once yapmıstım o görewi. görev inn'in sağındaki npcden baslıyor

Orjinalden alıntı: sari_spawn

5milyon noahs görevinde işe yarıyor. npcelerden aldıgınız tavugu sanırsam buraya veriyorsunuz tam hatırlamıyorum. görev tamamlandıgında size 5milyon weriyor lunar gatedeki kadın yada o cok uzun zaman once yapmıstım o görewi. görev inn'in sağındaki npcden baslıyor

hayır kardes o dedigin o değil

Süper kelime haznen var ''o dediğin o değil''
    Bu araçta bunlar ne işe yarar?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CzHunterCz

hayır kardes o dedigin o değil
    quote:

Orjinalden alıntı: sari_spawn

5milyon noahs görevinde işe yarıyor. npcelerden aldıgınız tavugu sanırsam buraya veriyorsunuz tam hatırlamıyorum. görev tamamlandıgında size 5milyon weriyor lunar gatedeki kadın yada o cok uzun zaman once yapmıstım o görewi. görev inn'in sağındaki npcden baslıyor

dene o zmn.
    PSN: Glabdabor
  • karuslara tek atıyor savaşta gördüydüm

Orjinalden alıntı: ilkay943

karuslara tek atıyor savaşta gördüydüm

tabi kendi ırkına tek atcak o humanlara olmasın?
    ama gercekten savaslarda cok deli damage verio diolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: xHannibalx

senelerdir ko oynuyorum daha onun işe yaradığını hatırlamıyorum hep öle duruyo boş boş ne görevi var ne bir yere gidiliyor

Fire Drake ile geldi şu latince isimli itemleri ona veriyorsun aslında ama henüz aktifleşmedi o itemler. Leo falan var onlar için o npc.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

senelerdir ko oynuyorum daha onun işe yaradığını hatırlamıyorum hep öle duruyo boş boş ne görevi var ne bir yere gidiliyor

Fire Drake ile geldi şu latince isimli itemleri ona veriyorsun aslında ama henüz aktifleşmedi o itemler. Leo falan var onlar için o npc.

Hmmss olabilir mantıklı bence!..

quote:

werince nolacak

Orjinalden alıntı: 1899_PSYCHO_1903_

quote:

quote:

werince nolacak

Nerden bileyim bende bir yerde okumuştum ama nerde okuduğumu unuttum en mantıklı açıklamasıda bu olsa gerek
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...

• o npc başka bi amaç için oraya konulmuştur mesela her townda bir npc var npc olmayan town yok ve hepside gorev veriyor belki buda onun için konulmuştur ama sonradan vazgeçilmiştir belkiii....
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.