Şimdi Ara

bu ne hatası profesyoneller buraya!!!!'^+'+^'%+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• arkadaşım teknik serviste 180 soruna cevap diye bir böüm var orada böle bir sorun var ve cevabı
    fakat ne yazık ki oradaki siteye ben ulaşamadım. Senin sorunun windows system doyasındaki bir eksiği intertnetten indirmen yalnız nereden bilmiyorum umarım biri burada o siteyi biliyordur çünkü benim de babmaın bilgisayrında çıkıyordu o.

DLL dosyaları Windows ve yüklediğiniz yazılımlarla ortak olarak kullanılan dinamik kütüphane dosyalarıdır. Sistemden bir yazılım kaldırıldığında, DLL dosyalarından bir ya da birkaçı silinebilir. Bu durumda, hata mesajında belirtilen DLL dosyasınıhttp://www.drd/. dyndns.org/search.html adresinde aratarak indirin. Bu dosyayı Windows altındaki System klasörüne kopyalamanız sorunu çözecektir.

• Arkadaş herhalde sen spyware gibi program ile silmişsin o dosyayı ondan olabilr.Çözümünü bilmiyorum ama bir süre sonra gidiyo bende de vardı çünkü
  • windows sistem dosyasıdır hatayı veren dosya başlangıçta çalıştırdığı -başvurduğu- dosyalardan bir tanesidir . xp cd sini koyduğunda sistemi onar gibi bi sekme çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam oradan halledebilirsin yada üzerine kurabilirsin. bide özellikle program ekle kaldırdan program silerken bazen uyarı verir ve bir çoğumuz bu uyarılara hiç bakmadan evet tuşuna basarız. orada programın windows sistem dosyasındaki uzantısından bahseder. bakbu budosyayı sildedin ama bo dosya windows/system/... içinde aman dikkat et silersem mahvolursun gibi bi uyarı verir oraya dikkat etmek lazım bunlar sorun çıkarabilir. hadi kolay gelsin
  • Aslında windows un çökmeye başladığının ilk ifadelerindendir bu.http://www.tamindir.com/program/6060/Library_Files.htm adresinde bazı dll dosyaları paket halinde sunulmuş. Umarın sizin işinize yarar. **** t a m i n d i r olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huysuzihtiyar -- 11 Şubat 2006 17:38:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: meios

windows sistem dosyasıdır hatayı veren dosya başlangıçta çalıştırdığı -başvurduğu- dosyalardan bir tanesidir . xp cd sini koyduğunda sistemi onar gibi bi sekme çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam oradan halledebilirsin yada üzerine kurabilirsin. bide özellikle program ekle kaldırdan program silerken bazen uyarı verir ve bir çoğumuz bu uyarılara hiç bakmadan evet tuşuna basarız. orada programın windows sistem dosyasındaki uzantısından bahseder. bakbu budosyayı sildedin ama bo dosya windows/system/... içinde aman dikkat et silersem mahvolursun gibi bi uyarı verir oraya dikkat etmek lazım bunlar sorun çıkarabilir. hadi kolay gelsin

sakın üstüne kurma... bilgisayarı windows cd sinden aç ve onarmaya çalış.. yada bi arkadaşının bilgisayarından o dosyayı al seninkine kopyala böle bi şey dene yer belki
    nede olsa imzamda belli bilgisayarın ne halt olduğu

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgur_334

Arkadaş herhalde sen spyware gibi program ile silmişsin o dosyayı ondan olabilr.Çözümünü bilmiyorum ama bir süre sonra gidiyo bende de vardı çünkü

evet haklısın dün tgarama yaptım çıkn şeyi sildim peki nasıl yapayım bu dosya nerede yer alır başka bilgisayardan alıp kopyalamam yeterlimi teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    4 gün önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım bu bir sistem dosyası değil

bu bir spy ın başvurduğu ileti

regedit i aç
    bu ismi arat
    bulduğun tüm kayıtları sil

eğer windowsta dosya eksikse o kendi kendine yüklüyor (bazaen saçmalasada)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ioz

arkadaşım bu bir sistem dosyası değil

bu bir spy ın başvurduğu ileti

regedit i aç
    bu ismi arat
    bulduğun tüm kayıtları sil

eğer windowsta dosya eksikse o kendi kendine yüklüyor (bazaen saçmalasada)

regeditden silecem tamam ama ya sistem giderse biliyorsun regedit tehlikeli bölge
  • sorunu tam anlayamadım ama bi yol sölim.öncelikle sistem dosyası olup olmadığından emin ol.eğer sistem dosyası ise kurtarmanın 2 yolu var.uzun ve kesin olanı:bilgisayarı cd-romdan boot et.win xp cd sini koy.yükleme esnasında iki defa onar seçeneği gelio.ikinci onar dediğinde direk makinayı onarıo.sistemdeki tüm eksikleri yüklüo.ikinci yol ise bu defa ilk seferinde onara girion.bi komut vardı tam haıtrlamıom.copy gibi fln dı o monutu yazıon ardından eksik olan dosyanın adını yazıon eksik dosya sisteme yüklenio.1 yol garanti ama uzun.1. yolu denersen windows yüklüo gibi oluo sakın sistem gitti die heyecanlanma sadece eksikleri tamamlıo.sonuna kadar bekle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cici_anne_sevda

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur_334

Arkadaş herhalde sen spyware gibi program ile silmişsin o dosyayı ondan olabilr.Çözümünü bilmiyorum ama bir süre sonra gidiyo bende de vardı çünkü

evet haklısın dün tgarama yaptım çıkn şeyi sildim peki nasıl yapayım bu dosya nerede yer alır başka bilgisayardan alıp kopyalamam yeterlimi teşekkürler

Bence kafana takma 1.gün çıkar 2. gün çıkar 3. gün çıkmaz .Zati sp2 yüklüyse kendini güncellerken o dosyayıda yükler

• ya varya zaten 1 defa çıktı
  • windowssu tekrar yükle yani onarma işlşemine git, sorun çözülecektir (inşallah)
  • tamam bunu deneyeceğim
  • quote:

ya varya zaten 1 defa çıktı

yaw bi defa çıktıysa boş ver unut gitsin kafa yormaya değmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: dguler0283

quote:

ya varya zaten 1 defa çıktı

yaw bi defa çıktıysa boş ver unut gitsin kafa yormaya değmez

Bencede
  • sadece 1 defa çıktıysa salla gitsin ya , uğraşmana ve harcadığın zamana değmez ama tekrar tekrar çıkıyorsa o zaman sorunu çözme yöntemine gidersin
  • ya olsun ben şimdiden çözmek istiyorum
  • hay allah beee yine aynı hatayı verdi arkadaşlar ne yapayım bilemiyorum
  • buraya tıklayın
    arkadaşlar googleden araştırdım bu çıktı spydan falan bahsediyor anladığm kadarıyla system dosyası değil ingilizcesi olan anlatabilirmi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.