NVIDIA Boot Agent, PXE-2.0 PXE-E61: Media test failure, check cable PXE-M0F: Exiting NVIDIA Boot Agent DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK... epox 8rda+ amd 1800+ 9500 pro 80gb barracuda 2*256 ddr 333 mhz bilgisayarımdan uzağım şu an ama en son çalıştırmayı denediğimde böyle bi yazı çıkmıştı.çalıştırmadan önce anakartı kasadan çıkarıp, tüm kabloları çıkarıp sonra da tüm bağlantıları tekrar sağlamıştım.hatayı kaydetmiştim aynen yukarıda olduğu gibi,system disketi windows cdsi ile falan düzelmiyo.yardımcı olursanız sevinirim.dediklerinizi uygulamayabilirim dediğim gibi bilgisayardan uzağım.bu sorunla daha önce karşılaşan arkadaşlar özellikle varsa ve yardım ederlerse ii olur.saolun..
primary boot seçeneğini hdd mi acaba bir kontrol edersen ,ki değilse system varsa hdd de primary yap açacaktır,verdiği hata systemi boot edemiyor olması,ya hdd de sistem yok yada hdd tozutmuş...
Iıh yukarıdaki değil büyük ihtimalle Nvidia sürücüleri ile ilgili bir hata.Hepsini kaldır bi daha kur.Bi dene bakalım