Şimdi Ara

Bu ne demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cafeden bir lamer x de itemleri aktaram derken yanlıs bir chara akatrmıs 4 gb lik item war hangi isme attığını öğrendim simdi onu acıpta itemleri almak istiyorum cocuk cracker ancak ismi yazdığımda söle bisi geliyor ınvalid caracter.Non alpha-numaric characters are not allowed in the name.cok acil lazım.

• up yokmu bunun cözüm yolu.
  • yardım help me
  • Pek Bilmiyorum Ama
    Bu isim ya kullanılıyor ya da içinde uygunsuz karakter var
  • hadi yaw ismin son 2 harfi büyük i onu büyük ı yapsam gelirmi
  • *}-_^%& vs. bunlar gibi abuk sabuk karakterler kullanma sadece harf ve rakam kullan. türkçe karakter kullanma [:'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApacHe_15 -- 31 Ocak 2008; 17:35:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApacHe_15

*}-_^%& vs. bunlar gibi abuk sabuk karakterler kullanma sadece harf ve rakam kullan. türkçe karakter kullanma [:'(

hadi yaw tüh desene gitti +1 ep ile +7 chitin set türkce characetr war ama onun noktaların kaldırsak o chara gelirmi xD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar karışık?
    5 yıl önce açıldı
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Buda ne böyle ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BloddMax

quote:

Orjinalden alıntı: ApacHe_15

*}-_^%& vs. bunlar gibi abuk sabuk karakterler kullanma sadece harf ve rakam kullan. türkçe karakter kullanma [:'(

hadi yaw tüh desene gitti +1 ep ile +7 chitin set türkce characetr war ama onun noktaların kaldırsak o chara gelirmi xD

küçük i veya büyük I yap belki gelir yani oyuna göre bakarsak küçük i yaparsan gelir :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: BloddMax

hadi yaw ismin son 2 harfi büyük i onu büyük ı yapsam gelirmi

İİİİ seklindeyse IIII yap gelir..
  • merak etme diyorki o yazdığın karakterle çar açılmaz yani.o çarlar 7gün sonra gene kendi çarına döner
  • quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

merak etme diyorki o yazdığın karakterle çar açılmaz yani.o çarlar 7gün sonra gene kendi çarına döner

Tabi çocuk öyle yazmışsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.