Şimdi Ara

bu ne ağrısı arkadaşlar,korkuyorum:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son bir kaç haftadır başımın arkasında solunda sağında bir ağrı var baş ağrısı gibi değil ama.sanki arkadan giriyor ağrı çok garip:(
    minoset fayda etmedi ne yapayım of:(

• boynumun oralara doğru şuan da var çok kötü
  • Doktora görük
  • aynı belirtiler amcamın oğlundada vardı doktora gitmedi şuan acısını biz çekiyoz
  • Sanırım üşütmüşsün boynun tutulmuş pet şişeye sıcak su doldur ağrıyan yere koy bir süre..Geçmiş olsun.
  • hocam bence bilgisayar başından kalk yat uzan. Hafiflemezse tedirginlik hissedersen bir acile gidersin. ama pc basından kalk mutlaka gözlerinin yorulması da baş ağrısını tetikler
  • çok bilgisayar oynamaktan, tv izlemekten olmuş olabilir (2-3 gündür evdeysen)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 güne kalmaz gidrsin öbür tarafa
  • Ya delimisin direk doktora git film falan çektir.. benim kuzenin başı ağrıyordu çok bi gittiler beyin kanaması.. Aynı durum olabilir Allah muhafaza.. Hemen doktora çok ciddiyim ! Lütfen.
  • Doktora gitme dur, tanıdığım bi hoca var Sübhaneke'yi tersten okuyo valla koşarak çıkıyosun ordan.
  • Hemen doktora git ciddi bi durum olabilir
  • minoset çok hafif bir ilaçtır çocuklara verirler, majezik kullan. tabi dokunmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 2 Mayıs 2010; 3:55:41 >
  • valla doktora gitsen iyi olur,bizim arkadaşın da 2-3 hafta başı ağrıdı,doktora gitmedi ama şimdi iyileşti kendi kendine.
  • sıcak duş al zıbar yat uyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kubilay

Doktora gitme dur, tanıdığım bi hoca var Sübhaneke'yi tersten okuyo valla koşarak çıkıyosun ordan.

ahahahaha cok komik

adam burada ciddi bişi soyluyor hemen tii ye aliyorsunuz

hemde dini ogeleri kullanarak

ayıp be ayıp
  • korkacak bişi yok sunizit olmuşsun aferin sinus kullan tok karnına sabah akşam tekrar gel bi bakalım geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoomlaPerest

Sebebi bilgisayar ve uykusuzluk sanırım. Şuan bende de var gelip gidiyor arka tarafta ağrı daha önceleri hiç olmadı bu saatlerde oluyor genelde...

haa bu saatlerde olan baş ağrısını diyosanız bende de oluyor.açlık,uzun süre bilgisayar başında oturma,uykusuzluk,sigara dumanı sebepleri olabilir.
  • Aha bendeki durumun aynısı tam benim de 1 haftadır aralıksız başım ağrıyor ki başı ağrıyan bir insan değildim ben. Aynen dedigin gibi sagdan soldan üstten bazen bişi batırıyorlarmıs gibi oluyor kulagımda agrıyor zaman zaman. Benim bir takım problemlerim var hayatımla ilgili, bu problemlerin üstüne geldi direk psikolojik olabilecegini düşünüyorum. 2005 senesinde abime olmustu aynısı. kendisi de benim gibi sürekli üşüyordu, başı agrıyordu. Doktor doktor gezdiler, hiç bişi cıkmadı psikolojik dediler. Ama doktora gitmek lazım yinede, ben bi check up tan gececeğim zaten önümüzdeki günlerde sende bir doktora görünsen fena olmaz. Geçmiş olsun...
  • başağrısı yapan 3500 tane sebep var ben bir kaç tanesini yazıyım sende doktora gidip gitmemeye karar ver: 1. migren 2. hipertansiyon 3. kafa içinde kitle (iyi huylu,kötü huylu yüzlerce çeşit) 4. beyin damarlarında baloncuk (anevrizma, patlamak için ıkınmanı bekleyen bir saatli bomba) 5. beyin absesi 6. beyin zarı iltihabı(menenjit) 7. beyin iltihabı (ensefalit)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Orijinalden alıntı: .Kubilay

Doktora gitme dur, tanıdığım bi hoca var Sübhaneke'yi tersten okuyo valla koşarak çıkıyosun ordan.

ahahahaha cok komik

adam burada ciddi bişi soyluyor hemen tii ye aliyorsunuz

hemde dini ogeleri kullanarak

ayıp be ayıp

Doktora gitmek yerine ilk önce gelip buraya konu açabiliyorsa ti ye alınmayı hak etmiştir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.