Şimdi Ara

bu nasıl rank sistemi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk olarak usta muhafız iki (2 keleş) ile başladım. Sonra 1 galibiyet full yenilgi gitmeye başladım. Arka arkaya rahat 10 mağlubiyet almışımdır. O kadar saçma sapan takımlar denk geldi ki anlatamam. Baya rütbem düştü haliyle. En sonunda canıma tak etti ve rekabetçi girmeme karar aldım. Kafam rahat
  • ErayG-TR kullanıcısına yanıt
    ilk aldığın rütbeyi fazla önemseme genelde yüksek başlıyor herkes ben 170 galibiyet ile gold nova 4 üm mg olamadım üst üste 4 galibiyet yetmemiş sonra kaybetmiştim

tanıdığın kişilerle oynarsan şansın artar ama tek girersen troller noob lara çok rastlanıyor birde ek hesaplı olanlar karşına denk gelirse iş zorlaşıyor adamın diğer hesabı efsanevi kartal ek hesabında rütbesi yok yada tanıdığının hesabından girip rütbe kasıyorlar.

birde hile oluyor raporlayın ben geçen raporladım 1 gün sonra baktım eleman ban yemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

ilk aldığın rütbeyi fazla önemseme genelde yüksek başlıyor herkes ben 170 galibiyet ile gold nova 4 üm mg olamadım üst üste 4 galibiyet yetmemiş sonra kaybetmiştim

tanıdığın kişilerle oynarsan şansın artar ama tek girersen troller noob lara çok rastlanıyor birde ek hesaplı olanlar karşına denk gelirse iş zorlaşıyor adamın diğer hesabı efsanevi kartal ek hesabında rütbesi yok yada tanıdığının hesabından girip rütbe kasıyorlar.

birde hile oluyor raporlayın ben geçen raporladım 1 gün sonra baktım eleman ban yemiş.

Bende bazen hile olduğunu düşündüğüm kişileri rapor ediyorum ama varmı sonucun bakıldığı bir yer yoksa steam profilinimi kaydedip sonra bakıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam gerçekten reportlayınca ban yiyorlar mı? Ben o kadar report atttım kimse ban yemedi. (Hileden dolayı değil, hakaretten vs. reportluyordum. Gerçi ben de az değilim.)

• quote:

Orijinalden alıntı: red01

quote:

Bende bazen hile olduğunu düşündüğüm kişileri rapor ediyorum ama varmı sonucun bakıldığı bir yer yoksa steam profilinimi kaydedip sonra bakıyorsunuz.

Rekabetci modda rapor ediyorum. Seyret menusunden kendi maclarima bak diyorum oradanda ilgili mactaki simgeye tıklayıp skor tablosunu goster diyince oynadigin kisilerin isimlerine tiklayip profiline bakabiliyorsun ben raporladigim kişiye bu sekilde baktim ban yemis hileden ama cok barizdi. küfür hakarette bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de bugün yendiğimiz halde rank düştüm nasıl bi sistemse
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.