Şimdi Ara

bu nasıl rank sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sonra toplam 4 maç yaptım 3 malubiyet 1 galibiyet aldım yeniden 3 e düştüm

oysa 4 e çıkabilmek için kimbilir kaç tane rekabetçi yaptım

işin garibi yükselebilmek için kazandığım oyunlarda aldığın puanında etkisi oluyor 3 maç yenildim ama bu maçların 2 sinde 10 kişi arasında en fazla kiil ve puana sahip olanda bendim

anlayacağımız keko takımlara geldim ama 3 mağlubiyet 1 galibiyete rütbe düşüyor

iyice sinir olmaya başladım cs go daki düzene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 9 Haziran 2014; 1:34:37 >

• Sistemde bi sorun yok. LOL oynayanlar bilir gizli elo hesabı. Dört maçın üçünü kaybetmek nedir? Dört maçın dördünü değil, on maçın onunu alacaksın bir yerlere gelmek için. Öyle kaybet çık, kaybet çık olmuyor. Ard arda win streak yapman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Globalrush1

Sistemde bi sorun yok. LOL oynayanlar bilir gizli elo hesabı. Dört maçın üçünü kaybetmek nedir? Dört maçın dördünü değil, on maçın onunu alacaksın bir yerlere gelmek için. Öyle kaybet çık, kaybet çık olmuyor. Ard arda win streak yapman lazım.

diğer rütbelerde öyle işlemiyor lol dota felan bilmem
    cs go da işler farklı şimdiye kadar birsürü rütbe değiştm ama -2 averaj desek bu duruma böyle bir rütbe düşümü olmadı hiç saçma da zaten

kaybettiğiim maçlarda oyunun birincisiydim ama dikkate alınmıyor bana denk gelen nooblar benim hatam mı

hadi takım oyunu dedik kabul ettik 2 maç yenildik diye rütbe mi düşer ozaman yükselmesi içinde +2 maç yeterli olması gerekir.

• Hocam geçen solo girince rütbe düşmüştüm 3 maçta bugün alıyım rutbelerı dedım arkadaslarla gırdık 8 mac 1 i beraberlik 2 rutbe cıktım pek bı sıkıntı yok onemlı olan arkadasında dedıgın gıbı streak yapmaktan yoksa 1 al 1 ver bir yere çıkamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jefres

Hocam geçen solo girince rütbe düşmüştüm 3 maçta bugün alıyım rutbelerı dedım arkadaslarla gırdık 8 mac 1 i beraberlik 2 rutbe cıktım pek bı sıkıntı yok onemlı olan arkadasında dedıgın gıbı streak yapmaktan yoksa 1 al 1 ver bir yere çıkamazsın.

Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum streak yaparken statlarında (KDA) yüksek ise zaten 3-4 maç ust uste kazandıgın zaman rank atlatıyo düşürürkende sana 3 oyun sans veriyo 3 te 3 kaybedersen yine dusuyosun rank.. ya da atıyorum 2 kaybedip 1 kazanıp sonra 2 kaybettiğinde yine gözunun yasına bakmadan dusuruyo.. ama söyle de bir durum var geçenlerde arkadasımı Gold 1 den silver 5 e kazanmasına ragmen dusurdu :D bu arkadasda genelde KDA sı zayıf surekli son sıralarda olan biri demek istediğim sadece kazanmak değil kazanırken iyi oynayıp statlarını da yuksek tutman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extraterrestrial

katılıyorum streak yaparken statlarında (KDA) yüksek ise zaten 3-4 maç ust uste kazandıgın zaman rank atlatıyo düşürürkende sana 3 oyun sans veriyo 3 te 3 kaybedersen yine dusuyosun rank.. ya da atıyorum 2 kaybedip 1 kazanıp sonra 2 kaybettiğinde yine gözunun yasına bakmadan dusuruyo.. ama söyle de bir durum var geçenlerde arkadasımı Gold 1 den silver 5 e kazanmasına ragmen dusurdu :D bu arkadasda genelde KDA sı zayıf surekli son sıralarda olan biri demek istediğim sadece kazanmak değil kazanırken iyi oynayıp statlarını da yuksek tutman gerekiyor.

Benim skorlar yuksek genelde ilk ikiye giriyorum yenilsek bile

Simdi normale döndü 2kazandik 1berabere (dedigim gibi ilk 2deydim hep) yeniden nova4 oldum boyleyse sorun yokta hemen düşüp zor yukselince sıkıntı gold 2 de vs 5 mac ustuste alman gerekiyor gold 4de farkliymis demekki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O muhtemelen şeye göre değişiyor olabilir atıyorum oyunda Gold 2 seviyesinde cok player var ise orda kazandıgın bir mac daha az puan veriyor olabilir. Böylece daha cok kazanman gerekecek bu sayede de gerçekten hakeden seviye atlayabilecek.. Rank arttıkca player sayısıda belki ona göre azalıyordur ya da o seviyedeki oyunları kazanmak belki daha yuksek puan verdiğinden daha az kazanman yeterli olabiliyordur bende tam emin değilim ama mantıklı olan bu gibi geldi :D
  • vallahi bende yaklaşık 30-35 maçtır distinguished master guardianda kaldım bi türlü legendary eagle olamadım ya çift keleşe düşeyim yada kartala yükseleyim abi yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: dont cry leatherface

vallahi bende yaklaşık 30-35 maçtır distinguished master guardianda kaldım bi türlü legendary eagle olamadım ya çift keleşe düşeyim yada kartala yükseleyim abi yeter

Benim de arkadaş var o da dmg de kaldı bir türlü kartala çıkamadı
  • quote:

quote:

vallahi bende yaklaşık 30-35 maçtır distinguished master guardianda kaldım bi türlü legendary eagle olamadım ya çift keleşe düşeyim yada kartala yükseleyim abi yeter

nova 4 ten buyana 2 el aldım üstüste 2.ve 3. oldum sıralamada bakalım keleş olabilecekmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

quote:

quote:

nova 4 ten buyana 2 el aldım üstüste 2.ve 3. oldum sıralamada bakalım keleş olabilecekmiyim

Ortalamanız nasıl bilmiyorum ama tahmini olarak 4.winde atlarsınız. Ortalama iyiyse 3 te bile atlama şansınız var.

• Rütbe düşme adamı sinir eder. Düştüğün an ayvayı yedin atlaması zor. Geçmiş olsun ...
  • kesinlikle yabancılarla(random) girmeyi önermem.Girecekseniz de kırk yılın başı girin.yabancılarla oynaya oynaya yıldızdan master1'e düştüm.Csgoda competitive ile casual arasında çok farklılık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ser momo

kesinlikle yabancılarla(random) girmeyi önermem.Girecekseniz de kırk yılın başı girin.yabancılarla oynaya oynaya yıldızdan master1'e düştüm.Csgoda competitive ile casual arasında çok farklılık var.

Aslinda cok haklison bende steam arkadaslarimla oyamak ilk tercihim aslinda ama her zaman ozellikle gec saatlerde gelen olmuyor mecbur tek giriyorum. Trolleyenler e cok denk geliyorum birde ozellikle gec saatlerde valve sagolsun cok dengesiz takimlar denklestiriyor

• quote:

kesinlikle yabancılarla(random) girmeyi önermem.Girecekseniz de kırk yılın başı girin.yabancılarla oynaya oynaya yıldızdan master1'e düştüm.Csgoda competitive ile casual arasında çok farklılık var.

Şansa bakar aslında ben yabancılarla girerek 6 Win Streak yaptım aynı zamanda 7-8 Lose Streakde, takım çok iyi değildi genel de 1 Rage yapan velet geliyor maça ama bir şekilde yükseldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Şansa bakar aslında ben yabancılarla girerek 6 Win Streak yaptım aynı zamanda 7-8 Lose Streakde, takım çok iyi değildi genel de 1 Rage yapan velet geliyor maça ama bir şekilde yükseldim

Haklisin bazen cok iyi takimlara denk gelinebiliyor adam goremiyorum ozamanda tamamen denk takim gelince eglenceli oluyor bunun icinde steam den nasil oynadigini bildigin kisiler gerekli.
    En kotu senaryo wall hack insani cileden cikariyor ezikler

• Berabere kalıp rank atladım geçen gün. Anlamadığım bir sistemi var bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

Berabere kalıp rank atladım geçen gün. Anlamadığım bir sistemi var bilmiyorum

benimde başıma geldi 2 galibiyet 1 beraberlik le nova 4 oldum ama ilk 2 de idim hep

beraberlikte de puan geliyor
  • Ben rank atladıktan sonra şöyle düşünürüm.Rank atladın sanki her şey sıfırlandı gibi böylece düşmemen için win alman gerekiyor.Yoksa hiç win alma çıktıgın gibi 2-3 maç kaybet düşüyorsun.Tabi bu söylediklerimin dogruluk payını bilemem fakat ben hep böyle hesaplarım çıkacaksam yada düşeceksem.Birde şöyle bir olay var diyelim 5 win aldın ve son oyunu kazanırsan çıkacaksın.Kazanamadın üstüne 2 tane kaybettin.Böyle durumlarda da 5 win almana gerek kalmadan 3 win alırsan çıkıyorsun.Win streak çok önemli.2 kazanmak 1 kaybetmek rank atlamanızı geciktirir.

Ayrıca solo oynamak aslında çok iyi bir durum degil eger bir takımınız varsa daha iyi iletişiminiz oldugundan daha hızlı yükselebilirsiniz.Fakat genellikle ben solo giriyorum şuan distinquished master guardian rütbesindeyim.Büyük çogunlugunda solo oynuyorum oynadıklarımın fakat rütbe atlamaya yaklaştıgımı düşündügümde arkadaşlarımla girerim çünkü her zaman takım iyi gelmeyebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stearon -- 11 Haziran 2014; 14:06:41 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.