Şimdi Ara

BU NASIL ÖZGÜVEN YARABBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben ilk 30 bindeyim sıralamamı nasıl koruyacağım diye hesap yaparken adamlar bilmem kaçbinden 5-10 bine çekiyorlar, çeken var tabiki ama bunların %95 i yüksek donanımlı ygs de ciddi şansızlık yaşamış kişiler lys dede koyup çıkıyorlar adam zaten sıkıntı yaşamasa ygs de lys de çektiğinin benzeri bir sonuç alacaktı, kimsenin moralini bozmak için açmadım konuyu ama ilk 25 bin dışından 5-10 bine gelmek çok zor arkadaşlar, her türlüsüne hazır olalımki psikolojik şok yaşamayalım. her zaman alternatifimiz olsun. son olarak aşağıdaki konuya bakın.
    https://forum.donanimhaber.com/omys-baskani-yavas-ceksinler--115597969

• katılmıyorum tabii 0 mat bilmeyen yine iyi bi sonuç elde edemez ama 20-25 mat yapıp ygsde iyi bi çalışmayla 90kdan 5k ya çeken çok gördüm tmde özellikle
    mf içinse dediğiniz haklılık payınız var
  • %95i değil %100ü hepsi iyi öğrenciler olacak lys 4 senelik bir sınav öyle 3 ayda hallolacak bir şey değil, çekenler zaten ygsde şanssız olduğu için çekecek yoksa ygsde kendi alanını yapamayan adam lysyi hiç yapamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightingale789

katılmıyorum tabii 0 mat bilmeyen yine iyi bi sonuç elde edemez ama 20-25 mat yapıp ygsde iyi bi çalışmayla 90kdan 5k ya çeken çok gördüm tmde özellikle
    mf içinse dediğiniz haklılık payınız var

hocam zaten tmde önündeki 90knın 70ksı mf tmde böyle şeyler mümkün ama mfde değil maalesef
  • aynen hocam
  • Sen yine mı moral bozucu bi konu actın forumun gereksizi

Arkadaslar bu arkadas her gün itinayla 1 moral bozucu konu acar. Canınızı sıkmadan sayfayı kapatıp çıkabilirsiniz bir sey yazmayın zaten yazdıklarınıza genelde cevap vermiyor ben cok denedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurdanbiöğrenciabi Ş kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşımın abisi paso pc oynuyordu 30k idi ygssi son 2 ay kastı 12k yaptı eğer iletişime geçebilirsem ss isterim.
  • iyi de adam 5 10 bin hedefiyle çıkar 5 10binlik çalışır 15 20k gelir kötü mü
  • Königsrasse36 kullanıcısına yanıt

• Hocam haklı olabilirsin ama insanların umutları var bir emek veriyorlar olur veya olmaz orasını bilemeyiz ama insanlar bununla motive olacaksa olsunlar sizin böyle baltalamanız yanlış katılmıyorum
  • Ulan hayal kurmakta mı yasak!Yaşasın tam bağımsız tembeller!!

• O tip çekiş yapacak adamlar forumlarda vakit öldürmüyor şu an zaten. Konuyu açan arkadas haklı. Hersene forumda birileri 80 kdan 5kya çekiyomuyuuz gençler diye konu açıp plan yaparlar birbirlerini gaza getirip laklak ederler sene sonu alayı mezuna kalır. Gerçek ne kadar acı olsada budur arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen nerde 2015teki kaliteli troller diye konu acmistin.Bu basarisiz troll konunla bunu ispatlamissin.

Senin gibiler cekemeyip dusururken,İnsaalah benim gibi basaracagina inananlar cekecek.Ben de 36kdayim ben inaniyorum.

Lys bir alan sinavi ozellikle Tr,sosu dusuk yapanlar icin sence de ygs ile lys bambaska sinavlar degil mi?

• 237 k'dan 4 k 'ya çekip deu hukuğa gideni gördükten sonra hiçbir şeye imkansız dememek lazım . keza mfden 90 k 'dan 15-10 k'ları da az görmedik . tabi bu adamlar '' nereye çekebilirim '' diye burada vaktini tüketen değil , gecesini gündüzüne katan adamlardı . ben öyle değilim , o yüzden istediğim yere çekemeyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.