Bildirim
Bu nasil c
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
BEN BİR SENİ SEVMEYE DOSTU KARDEŞİ SİLDİM -
evde telefonun ışığını aç karanlık bir odada dene anlarsın :D -
Birey C yi eleştiriyorsun sandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunu yazacaktım ben de
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim şuana kadar bütün kitaplarda kaynağı paralel olarak oynatmak gölgenin boyunu değiştirmez yazıyordu bu sorudakinin farkı nedir? -
cevabın b olması lazım paralel oynatmak düzlem aynada geçerli bu sistemde paralel oynatırsan engele olan uzaklık artar bu yüzden yakın olanın perdedeki alanı büyük olur m<l<k olur -
L'ye getirdiginde gölge elips olur ve alanı büyür. Karaağaç öyle diyor en azından
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Luxurian
L'ye getirdiginde gölge elips olur ve alanı büyür. Karaağaç öyle diyor en azından
K ile L yatay olarak ayni duzlemde degil de, K daha yakin olsaydi L yine kenarda olup elips yapsaydi, bu sefer muhakemeyi nasil yapacaktik hocam ?
-----------L---------
M---------------K---- seklinde ? -
tamam beyler buldumhttps://www.youtube.com/watch?v=yPbIBIMWucI 5.30 dan sonra izleyin, bu arada teknofem candır -
O zaman K>L>M olurdu diye tahmin ediyorum ama emin değilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X