slm arkadaşalar yine bir sorunla karşı karşıyayım torrentten nero 8 indirdim 926 MB ama dosya *.daa uzantılı çıktı one demeyin ben sizin yerinize dedim gördüm de böyle uzantı görmedim nasıl yaparım bilemiyorum bakalım bunu çözebilecek babayiğit vaya hanımağa varmı :)::)
Arkadaşım şimdi senhttp://filext.com/detaillist.php?extdetail=DAA bu adrese gir orada biraz inceleme yap belki çalıştıracak prıgramı bulursun. Çünkü bütün dosya türleri war ve çalıştırmaya da programları ama işimn olduğu için bakamadım. Kolay Gele.
sanırım poweriso açıyor bu formatı eywallah kardeş artık seni uzman çavuş ilan ediyorum :)
bir tür imaj dosyası sanırım...
iso,ccd,img.nrg vs..gibi
arkadaşım image dosyasıdır. PowerIso yükle ya da ultra iso ikisi de açar...PowerIso tek kelimeyle harikadır
yaw nerdeyse 1 gb lık CD kopyalama programı mı olur bee yuh :)
neyse konuya dönersek, .daa winrar ın parçalanmış ve torrentler üzerinde kullanılan bi vesyonu.
PowerISO adlı program ile açıp, bir dvd ye yada cd ye yazdırman yeterli.. Yada direkt hdd üzerinede açabilrisin.
not : biri bana bu 1 gb lık nero nun neyi olduğunu açıklarmı lütfen ! ? :)
valla bilemiyom 1 gb lık ne var içinde ama bakacağiz bir sorum daha var arkadaşlar data uzantısı vede yanında install diye setuup dosyası var bununla ilgii bilgisi olan varmı