Şimdi Ara

Bu nasıl bir saçmalıktır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsini geçtim o geometri soruları neydi öyle ya.. bi geçen sneki sorualra bakın bide bu seneki, her bir soru katkat zordu.
  • Sosyalden yaptıgım en kötü netleri çıkardım. O Felsefe soruları LYS'de sorulsa kimse bu sorular YGS ayarindaydi demezdi heralde. Neyse, artık seneye kaldı. Eğer LYS'den de kötü yaparsam...
  • "geçen sene yata yata bölümlere yerleşen kişilerden ne eksiğimiz vardı, babalarının oğlu mu onlar? Sınav kolay olur dedik o şekilde hazırlandık"
    zerg kardeş bak buraya katılmıycam cünkü bu bir sıralama sınavı lütfen sen de umutsuzluga kapılma daha lysler var
  • bir kişi bile sınavdan memnun değil ne yapmaya çalışılıyor yeter bu gençliğin çektiği!
  • Harbiden ya kanser olucam Allah korusun,bıktım artık üzülmekten,hiç mi yüzüm gülmücek.
  • İnsanını kendinden nefret ettirmeye çalışan tek devlet olsa gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sülleyman

abi bi de şeyiçok merak ediyorum benim gibi şıkları sayan hepsini oranlı yapmaya çalışan biri daha var mı ve arkasından onu da beceremeyip iyce zcan var mı

ben oranla değil de bakıyom şıklara. bu sorunun cevabı olsa olsa şudur deyip geçiyordum. 20 soruda 8 soru tutturmuştum geçen seneki lys de :D
  • Arkadaşlar herşey burda konuşmakla olmuyor. Bizim yanlışımız sürekli birşeyleri beklemek , bana göre sosyal bilincimizin fazla gelişmemesi nedeniyle tepkimizi belirtmek için yapılan yürüyüşlere , basın toplantılarına ve bilhassa bu tarz öğrenci birliklerinin hepsine anarşist hareket olarak bakılıyor.

Bunu neden söylüyorum ?

Soruları elaleme dağıtmaları bizim hatamız değildi. Fakat kendi suçlarını bastırmak için şöyle önlem , böyle önlem muhabbetine girdiler. Gayri insani uygulamalar oldu insanları tuvaletlere göndermediler ( dünkü sınavda bunun mağdurlarından biride ben oldum malesef ) , saçma sapan 2 kalem optikten başka birşeyi silmeyen 1 silgi 1 de dandik kalem traş verip 2 tane selpak dağıttılar peki bunun sonucunda ne oldu önlem alınmış mı oldu ?

- Gözümün önünde saçı açık kızın aramadık yerini bırakmazlarken , türbanlı bir öğrenciyi iki el kontrolünden sonra geçirdiler. ( Bu memlekette eşitlik varsa ikisinide aynı şekilde arıcaksın arkadaş )

- Kapıdaki güvenlik memuru ne çıkan ne kadar çakmak , sigara paketi varsa cebe attı.

- Nerden baksanız 1.500 tane öğrenciyi 9.30 dan itibaren içeri almaya başladılar. Saat 10.15 i gösterdiğinde aşağıda hala kargaşalar sürüyodu.

- Tuvalete çıkmak yasak olduğu için debinenler sayıca fazlaydı.

...

Bunu böyle uzatabiliriz şimdi gelelim yine asıl kazananlara..

Sınava nerden baksanız 1.5 milyon öğrenci girmiştir. Hepsini 2 kalem yedek felan hesabına 3.5 milyon kalem , 2 milyon silgi , 2 milyon kalemtraş bunları tabiki cebini doldurmak istedikleri bir tanıdığa peşkeş çektiler ve sistemimize bir veya birden fazla zengin insan kazandırdılar. Onlara teşekkür ediyoruz. Düşünün ki her birinden 5 kuruş kazansa biri yine dünyanın parası etmekte..

Son olarak bir elimde çekirdek , bir elimde kola bu rezalet ne zamana kadar sürücek diye bekliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ösym'den, yapılan eleştirilere cevap: Filler neden büyük, gri ve kırışıktır? Çünkü ufak, beyaz ve yuvarlak olsalardı aspirin olurlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Sağ tarafımda oturan elemanın tuvaleti gelmiş sınavın yarısı boyunca sızlanıp sallanıp durdu. 2 saat 40 dakikalık sınavda tuvalete çıkamamak nedir ! Resmen faşo ağa zihniyeti altındaki basit kölelerden ibaretiz ! Geçen sene dersane denemelerinde 150 netten aşağı inmeyen bir arkadaşım, sınavda wcye gidemediği için çıkmak zorunda kaldı ve 1 senesi heba oldu. Çocuğun üzerindeki psikolojiyi anlatmama gerek yoktur herhalde.

Yazının tamamına katılıyorum ama benim sorunumda bu oldu, malum sınav heyecanı kalp atışın artıyor, kan dolaşımın artıyor, yasak psikolojiside işin içine girdi mi o tuvalete gidecem diyorsun. Geleceğinle iç çamaşırın ve imajın arasında gidip geliyorsun bir sınav süresi boyunca. Sınavların en kolay sorusu uzun paragraflardır ama o şekilde tepinirken uzun paragrafları direk geçiyorsun matematikteki problemlerin çoğuna bakamadım bile o yüzden. Sonra biyolojinin paragraflarınada öyle. Resmen rezillikti, verdiğim emeğin karşılığını alamadım. Zorluktan dolayıda değil saçma bir kural yüzünden. Ayrıca kendimi ayarlamıştım 9.50 de yani sınav başlamadan 10 dakika önce gitmem gerekiyor demiştim ama görevli bana 'hayır optiklerinizi verdik git dediğimizde gitseydin dedi.' böyle bir kural var mı yoksa ciddi anlamda şikayet etmeyi düşünüyorum görevliyi. Ayrıca tuvalete gitmeyle ne kopyası çekilebilir ki ya? 1 dakikada öğren öğren 5 sorunun cevabını. Beni 5 netimi düşsünler razıyım. Çünkü en kötü 30 netimi yapamadım bunun yüzünden.

• @Erhan optikler dağıtıldıktan sonra ben gidebildim tuvalete, 2 kere gittim hatta n'olur n'olmaz diye bir şey demediler. son 5 dakika falan hiç farketmez, sınav başlamadığı sürece istediğini yapabilirsin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

İmzamı atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Bu sene fem ve güvender denemelerini takip ediyordum YGS zor olmaz diye. Türkçe 40 Matematik 40 gidiyordu uzun zamandır. Fenden de 30 netten aşağı yapmıyordum hiç konu eksiğim kalmamıştı. Sosyalden de 25-30 yapıyordum genelde.

Bu sınavda Türkçe'yi bitirdim, heyecandan 3-4 yanlış çıkmıştır. Matematik'ten 25 soru çözdüm. Süreyi takip edemediğimden kalan 15 soruyu yapamadım. Hala o 15 soruyla uğraşırken, hele o problemler, adam son 15 dakika dedi. Benim fen ve sosyal boş daha. 15 dakika da olduğu kadar fen çözdüm ne yaptım hiç bilmiyorum 25net filan çıkar belki. Sosyali de son dakika daha hiç bir sorusuna bakmadan, nasıl olsa kaybettim diye zigzag şeklinde işaretledim, o kadar yapmışken mattaki 15 boşun hepsine edirne yapıp verdim cevap anahtarını görevliye. Hele çürük portakal sorusu vardı, ben tam çürük portakal şu kadarsa şöyle olur diyorum ki arkadan burun çekme sesi geliyor baştan anlamaya çalışıyorum filan. Sinir krizi geçirecektim resmen.

Bu sene ne yapacaksam artık, o sınavı gördükten sonra çalışmanın pek bir anlamı yok. O şekilde soru bulunan kitap yok çünkü. 10000 test çözsen de 1 test çözsen de konuyu bildikten sonra aynı kapasitede yorum yapabilirsin o sorulara. Sınav heyecanıyla batırdım ben çoğu kişi gibi. Bu sene çalışsam seneye yine aynı şey olabilir. Yemin ediyorum okulda öğretilmedi bunlar bize. Hep üstün körü test kitaplarından işlendi dersler. Sen ne hakla özgün soru diye bir çok öğrenciyi yakabilirsin ösym? Okullarda bunun eğitimi verildide mi bu kadarını yapabiliyorsun? Sinirim çok bozuldu ya

Hemen hemen yakın şeyler yaşamışız. Ben Türkçe'yi çözdüm. Aynen heyecandan 3-4 yanlış çıkar dedim. Matematik iyi gidiyordu. Sonra problemlere bir takıldım. Baktım 22. sorudayım. Matematik için sürem bitmiş. Hemen fene atladım. Fenide hızlı çözemedim, aklıma ilk geleni işaretlememe rağmen. Daha sonra sosyal yapayım dedim 10-15 tane işaretleyim. Matematikten kaldığım yerden devam edeyim dedim. Yine yapamadığımı fark ettim. 31 tane soru işaretledim, sonra bakamadığım sorular bile oldu. Kapatın kitapçıkları dedi. Başımdan kaynar sular döküldü resmen. 440 civarı puanlar alırken 80 puan aşağısını alacağım. Ben bunu hak etmedim.

• İçinizde son 45 yılın çıkmış öss sorularını harmanlayıp deneme yapan A yayınlarını çözen olmuştur . Ben bu deneme setini bitirmiş ve en kötü neti 95 ve son 5 denemede 110 un altına inmeyen tm ci olarak soruyorum:

-45 yıldır yapıyorsunuz bu sinavı(türevlerini) neden en zoru bu oldu ?
    -Gecen sene çalışmayıp basit sorularla giremeyen insanların(tercih etmemiş de olabilir) 1 yıllarını neden heba ediyorsunuz?
    -Bu kadar insanı ölçen sınavın böyle zor olmasının nedenı nedir?
    -Bi düzine üniversite kapatıldı da bizim mi haberimiz yok konenjan 100.000lerde falan da ondan mı kökünü kazıyorsunuz?
    -çıkıp yavşak yavşak konuşan o dersane hocaları müfredata uygun seçici sistem yenileştirilmiş geometri gibi doktorvari bir tavırla kime artislik yapmaktadır?
    -BU ZIRVALIKLARA İLKOKULDA BAŞLAYAN HAYATLARI EV-OKUL-DERSANE YOLLARINDA GEÇMİŞ GENÇLERDEN NE İSTENMEKTEDİR?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cn3rx -- 28 Mart 2011; 11:26:12 >

• kesinlikle katılıyorum..ama aramada bi sorun olmadı bizimkinde. cebimde toka vardı kadın dokundu bu ne dedi toka dedim tmm dedi valla telefn getirsem rahtlkla girerdim. ama diğer sacma yasaklar tam bi rezalet özllikle şu saatler off off
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cn3rx

İçinizde son 45 yılın çıkmış öss sorularını harmanlayıp deneme yapan A yayınlarını çözen olmuştur . Ben bu deneme setini bitirmiş ve en kötü neti 95 ve son 5 denemede 110 un altına inmeyen tm ci olarak soruyorum:

-45 yıldır yapıyorsunuz bu sinavı(türevlerini) neden en zoru bu oldu ?
    -Gecen sene çalışmayıp basit sorularla giremeyen insanların(tercih etmemiş de olabilir) 1 yıllarını neden heba ediyorsunuz?
    -Bu kadar insanı ölçen sınavın böyle zor olmasının nedenı nedir?
    -Bi düzine üniversite kapatıldı da bizim mi haberimiz yok konenjan 100.000lerde falan da ondan mı kökünü kazıyorsunuz?
    -çıkıp yavşak yavşak konuşan o dersane hocaları müfredata uygun seçici sistem yenileştirilmiş geometri gibi doktorvari bir tavırla kime artislik yapmaktadır?
    -BU ZIRVALIKLARA İLK OKULDA BAŞLAYAN HAYATLARI EV-OKUL-DERSANE YOLLARINDA GEÇMİŞ GENÇLERDEN NE İSTENMEKTEDİR?!

hocam ben a yayinlarını hatim ettim resmen.
    artık biri sordumu 3-5saniye dusunup sumuydu falan demeye başlamıştım.
    heleki biyoloji.
    çat cevabı yapıştırıyordum resmen.
    çok rahat girdim sınava 45yıl böle sordular şimdide böle sorarlar heralde diye.
    aldık havamızı oturduk
    hayatımı mahvetti bu ösym.
    ösym dötümü değil tarağımı yesin artık.

• quote:

abi bi de şeyiçok merak ediyorum benim gibi şıkları sayan hepsini oranlı yapmaya çalışan biri daha var mı ve arkasından onu da beceremeyip iyce zcan var mı

bu taktik doğrudur arkadaşım,atıyorum sınavlarda 4 bölüm var hepsinde 25 soru var(toplam 100 soru yani),99 soru yapmışsın ve hepsinden eminsin,sayıp son eksik şıkkı da tamamlayabilirsin.ama yaptıklarının hepsinin doğru olması gerek.tabii biraz zaman kaybettirir bir de.
  • a yayınlarında 140 nete burun kıvırıyordum

gelirse max 430 puan gelecek şimdi
  • Öncelikle hepsine katılıyorum.
    Geçen sene çalışmadım sözelden 55net yaptım tamam.
    Bu sene yaptığım çalışmayı hayatım boyunca yapmadım bütün konuları bitirdim son 5 denemede 70 netin altına düşmedim ve sınavda yine 55 net yaptım
    Şimdi bu hak mı adaletmi 1 sene boyunca bu kadar çalışma bunun için miydi.
    Şimdi bu moralle lys'ye nasıl hazırlanalım dünden beri bitkisel hayata girmiş gibi yaşıyorum.
    Madem bu kadar çalışıyoruz senelerimizi harcıyoruz ve sonuç yine aynı, ne yapalım şimdi ha ne yapalım ne ne ne!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

bu taktik doğrudur arkadaşım,atıyorum sınavlarda 4 bölüm var hepsinde 25 soru var(toplam 100 soru yani),99 soru yapmışsın ve hepsinden eminsin,sayıp son eksik şıkkı da tamamlayabilirsin.ama yaptıklarının hepsinin doğru olması gerek.tabii biraz zaman kaybettirir bir de.

Sorum sadece size değil, diğer arkadaşlara da:

Bu bir şehir efsanesi değil midir? Eğer değil diyorsanız bu senenin ve geçen senenin cevaplarını saydınız mı, gerçekten öyle mi? Bir sayıp da cevap yazarsanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.