Şimdi Ara

Bu Nadir Bir Başarıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2.5 Aydır işlemlerim patlamadan duruyor.

Piyasada uygun bir strateji ile durmaya devam ediyorum, dalgaların beni batırmasına izin vermiyorum.

Kaldıraçlı işlemler çok yüksek risklidir. Ben ne yaptığımı bildiğim için durmaya devam ediyorum.

Şu ana kadar çoğu kişi patlamıştı ama hala ayaktayım.

Geçen 60 milyon dolarla bitcoine short açan balinayı vurdular likit oldu parası tamamen yok oldu.

Benim bu dipsiz okyanusta hayatta kalmam bile başarıdır. Çok fazla paranızın olması hiçbir anlam ifade etmiyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 27 Mayıs 2025; 14:37:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Allah'tan bu kumara dair hiçbir şey bilmiyorum

• William0 kullanıcısına yanıt

Hocam borsa, kripto vs yatırımdır kumar değildir.

Ne yaptığını bilmiyorsan ve tüm paranı heba ediyorsan bu kumardır.

Bilmiyorsan uzak durmak mantıklıdır tabii ki.

Yatırım tavsiyesi değildir.

• Bu Nadir Bir Başarıdır

4 dolarli ve mutlu

• William0 kullanıcısına yanıt
    kripto alemi saçma sapan bişey. burdan para kazanan görmedim.

en büyük eskisi = dolandırmak serbest. kontrolsüz piyasa çünkü. kripto aleminde para çalmak da serbest. her türlü pislik %10p serbest.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Bu dediklerin dolarla, altınla da yapılıyor?

Hatta daha komiği dolar eski olunca çoğu ülke almıyor bile orijinal olsa bile. Hatta sana veren banka bile geri almıyor bazen.

• _zer0_ kullanıcısına yanıt
    hayır bankalar ve denetimde olan finans kuruluşlarında sana bu yapılırsa suç olur. kripto finans kuruluşu bunu yaparsa suç değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kripto tarafında da suç.

Ftx battı ceosu hapise girdi, luna patladı ceosu hapiste.

Şu an zaten devletlerin spkları denetim altına almaya çabalıyor kripto yine anonimlik sağlayacaktır ancak bu iş biraz arka sokaklarda el altından mal almaya benzeyecek.

Terör örgütü para birimi diyenlerin hepsi aynı şeylerin dolar ve altınla yapılabildiğini unutuyor.

Dolandırıcılık her yerde var. Kripto özelinde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 27 Mayıs 2025; 19:21:53 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Hocam sana bir şey diyemiyorum. Sen hiç olmayacak yerde hiç olmaması gereken şeyler yapıp inatlaşıp donunu kaptırıyorsun.

Çelik donla geziyorum faydaları bitmiyor.

insanları yanlış yönlendiriyosun.

FTX benim de paramı çaldı ve bunu mahkemeye veremiyorum çünkü BDDK denetiminde değil. hapse girmesi falan ABD içindekiler için. zaten o herif ABD içindeki kişilerin parasını çalmadı.

ben şuanda burda bi bankaya para çaldırsam devlet güvencesi var devlet ödüyor. sen öyle bi anlatıyosun ki sanki FTX de böyle.

yapma. yanlış yönlendirne insanları. bilmeyen kişiler senin laflarına bakıp para yatıracak.

Yanlış değil.

TR'de bazı borsaların Spk tarafından denetlenmediği biliniyor fakat şu bir gerçektir.

Bu ülkede suç olmayan şey başka ülkede suç olabilir. Fakat kripto terör örgütü para birimi vs demek saçmalıktır.

Bu ülkede ceza almayabilirler fakat başka ülkede ceza yerler. Ek olarak FTX'in ceosu iflas ettiği için zaten uluslararası kayıplar yüzünden hapise girdi yoksa Amerika koruyacaktı bu adamı ve daha fenası bu elemanın Amerikan elitleri ile tanışıklığı var. Dünya genelinde çoğu kişi Amerika üzerine dava açmaya çalıştı. AB ve Türkiye tarafında olan kullanıcılarda ABD'ye delil sundu.

Çok fazla kişi mağdur edildiği için olay uluslararası kamuoyuna taşındı ve Dünya'nın çoğu yerinden insanlar FTX tarafına dava açtı.

Ki ftx krizinin ortasındaydım ben ki zaten o borsanın sakat olduğunu biliyordum o yüzden girmedim.

Olay yanlış yönlendirme değil asıl kriptolar öcü gibi konuşmak yanlıştır.

Kriptolar risklidir doğru fakat buraya gelin şunu yapın bunu alın demiyorum. Senin belli ki canın yanmış ve bu nedenle kriptolardan uzak duruyorsun.

Benim de canım yandı ama kaybettiklerimi geri almayı başardım. Almaya devam ediyorum.

Bugün zaten çoğu borsa spk denetimine girmek için hazırlık yapıyor ve bu liste spknın sitesinde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 27 Mayıs 2025; 21:36:8 >

• Laptopu yumrukluya yumruklaya 6 dolar açıkardım maxBu Nadir Bir Başarıdır 

Ben yerinde olsam monsterla anlaşma yapardım sağlamlık testi için

O laptopun başına gelmeyen iş kalmadı.

4 kere ana kart değişti 1 kere lcd ekran lcdyede yumruk attım 60 dolar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 27 Mayıs 2025; 21:4:51 >

Ben spotta %88 erirken sen kriz geçirirdin heralde. 2022'den bile beter olmuştu borsa. Çok şükür şimdilik düzeldik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 27 Mayıs 2025; 21:8:47 >
  • anlamayanlar için basit şekilde anlatayım.

Finansbank senin paranı çalıp kaçarsa devlet belli noktaya kadar paranı öder kendisi.

FTX paranı çalarsa devlet ödemez. umursamaz.

bunu Zero anlasın diye yazmıyorum zira Zero bile isteye insanları yanlış yönlendiriyor şuanda. bunu Zero'ya kanıp parasını bu borsalarda güvende sanan kişiler anlasın diye yazıyorum.

İnsanları yanlış yönlendirmiyorum.

Parasını SPK denetiminde olmayan borsaya atmak zorunda değil kimse? Ben gidin şuradan buradan mı alın diyorum? Ben sadece kendi başarımı söylüyorum?

SPK denetiminde olan borsaları SPK'dan öğrenebilirler bu kadar basit.

Ek olarak SPK denetimine girmeye hazırlanan borsalarda burada yani SPK'ya TR'de faliyette bulunmak istediklerini talep eden borsalar:

Kendim kazanıyorum kimseye şu coini alın, bu coini alın, bu borsadan alım satım yapın demiyorum dikkat edersen e ben bu durumda milleti nasıl yanlış yönlendirmiş oluyorum? Her seferinde diyorum ki burası bir mayın tarlasıdır.

Kripto paralar risklidir. Borsalarda zaten güvenli diye bir şeyde yok. Sen şu an bana iftira atıyorsun?

Madem yanlış yönlendiriyorum, gidin şu borsayı kullanın, şu coini alın dediğim herhangi bir mesajımı göster bana? Gösteremezsin çünkü kimseye şu coini bu coini alın demedim. Israrla benden coin isteyenlere sepetimi göstermiyorum.

FTX borsasında olan olayı okumak isteyenlere de buyrun linki paylaşıyorum:

Bu Nadir Bir Başarıdır
    Bu Nadir Bir Başarıdırbbc news türkçe
    FTX'in kurucusu Sam Bankman-Fried mahkemede dolandırıcılık suçlamasını reddetti - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/articles/cjre5j0gdzjo

https://tr.euronews.com/2024/03/28/kripto-para-borsasi-ftxin-kurucusu-sam-bankman-fried-25-yil-hapis-cezasina-carptirildi

Bu adama çoğu kişi dava açmak için ABD'ye gelip davacı oldu.

Bu Nadir Bir Başarıdır
    Bu Nadir Bir Başarıdırreddit
    From the CryptoCurrency community on Reddit: Brazil Based FTX Customers Organizing to File Class-Action Lawsuit against the collapsed crypto exchange FTX company
    https://www.reddit.com/r/CryptoCurrency/comments/yykyqa/brazil_based_ftx_customers_organizing_to_file/?utm_source=chatgpt.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 27 Mayıs 2025; 22:1:10 >

• devlet senin ordaki parana garanti vermiyorsa istediği kadar denetim var desin. kripto borsasında senin paranın bi garantisi yok. bunu yazıyorum.

SPK denetiminde olan dolandırıcı Forex aracıları da yıllarca korkmayın biz SPK denetimindeyiz deyip milletin açık işlemlerini kazanınca sildiler ne oldu? SPK garanti verdi mi? vermedi. paralar çalındı mı çalındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 27 Mayıs 2025; 21:25:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.