Şimdi Ara

BU MUHTEŞEM CİHAZI BİLEN DUYAN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefon hakkında bilgisi olanlar http://forum.donanimhaber.com/m_5015835/tm.htm topiğinde fikirlerinizi paylaşırmısınız?

MADE IN TURKIYE

www.intermobile.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zer Gıfari -- 3 Ocak 2006 9:06:33 >

• güzelmiş markası raks

modeli ne acep?
  • Modeli ile ilgili bilgi var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: brklcm

güzelmiş markası raks

modeli ne acep?
  • yok ama tam tasarım harikası
    kamerası yok
  • bu ne ya!
  • yok o r440 deil. o sadece bir resim.
  • raks bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bu raks'ın ürettiği telefonlarını nette tanıtıldığı, tüketicinin beğenisine sunduğu bi web sitei yokmu yaw ??! bulamadım ??
  • www.intermobile.com.tr
  • Abi Bu Raks Vantıratör DeğiLmiydi Bizim Evde Hala War Bundan Belki Telefonlarada Koymuşlardır Klima Gibi Bişi
  • Reklam amaçlı bi resim galiba. Raks'ın sitesinde 3 adet telefon modeli var. Tasarım olarak fena bulmadım. Hatta, piyasadaki pek çok modelden daha iyi tasarımı var telefonların. Özellik olarak biraz daha geliştirilebilirse, Türk firması olma avantajını da kullanarak iş yapar bu piyasada Raks Ama, katetmesi gereken çok yol var daha Daha üst düzeydeki telefonlarını bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Ocak 2006 9:23:43 >
  • made in TURKEY olduğu için destekliyorum inşallah iyi olur
  • Arkadaşlarhttp://www.intermobile.com.tr/contact.php telefonla görüştüm yeni modeller şubat ayı gibi çıkacakmış Yeni telefon alacaklar biraz daha sabırlı olalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeKiL

Abi Bu Raks Vantıratör DeğiLmiydi Bizim Evde Hala War Bundan Belki Telefonlarada Koymuşlardır Klima Gibi Bişi

simdi bişi diycem ama birz tuhaf kaccak .

• güzelmiş...alınabilir bence...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.