Şimdi Ara

BU mouse nasıl ? (X7 F5 vs F7)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/a4-tech-x7-v-track-f5-gamer-mouse-91526545

Bu ürünü almayı planlıyorum . Özellik bakımından iyi geldi . Bir internet kafede de bir alt versiyonunu denedim elime gayet iyi oturdu . Bunun haricinde 60 lirayı geçmeyecek mouse önerileriniz var mı ?

Birde bu var :
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/a4-tech-x7-v-track-f7-gamer-mouse-94636391

Sanki F5 de el daha iyi oturur gibi geldi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 11 Ekim 2013; 16:56:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: leogregory

http://www.gameekstra.com/A4-Tech-X7-XL-750BH-Bronz-3600-Dpi-Laser-Gaming-Mouse,PR-712.html

Bunun diğerine göre atrısı nedir ? Diğeri ile aynı geldi
  • 2 seneden fazla kullandim benzeri modelini, hic sorun cikarmadi tavsiye ederim. Yanliz ben oyun amacli kullanmamistim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o reklam profili zaten sadece link veriyor o sitenin oraya buraya kardeşim o yüzden cevap alman biraz zor Dediğin mouselardan kırmızı olanını arkadaşım uzun süredir kullanıyor ve oldukça memnun elin biraz büyükse oldukça iyi oturur. Elin orta boylarda ya da ufaksa logitech g300 e de bir bakmanı öneririm. İmkanın varsa git dene öyle al mouse alırken çok faydasını görürsün. Burada herkes kendi kullandığını falan önerir yok o kötü bu iyi diye takılma a4 tech de kötü bir marka değildir. Elektronik işi biraz da şans işidir 4 5 yıl x7 mouselardan kullanan da var 3 ayda bozuldu diyen de var aynı şekilde logitech g500 ü çoğu kişi över ama 6 ay dayanmadı çatladı bozuldu diyen de var. İmkanın varsa dene bütçene ve eline uygun olanını al hatta dene alma internetten daha ucuzunu bulursan oradan sipariş ver :D

• F7 versiyonunu kullanıyorum. 45 tlyemi ne almıştım zamanında. o kadar mükemmel ki anlatamam bu paraya en iyisi bu. hele sağlam bir mouse pad ile 150 tl üzeri olan mouseları hayal bile edemiyorum. aman aman prof değilsen F7 veya F5 fazlasıyla işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzopi

o reklam profili zaten sadece link veriyor o sitenin oraya buraya kardeşim o yüzden cevap alman biraz zor Dediğin mouselardan kırmızı olanını arkadaşım uzun süredir kullanıyor ve oldukça memnun elin biraz büyükse oldukça iyi oturur. Elin orta boylarda ya da ufaksa logitech g300 e de bir bakmanı öneririm. İmkanın varsa git dene öyle al mouse alırken çok faydasını görürsün. Burada herkes kendi kullandığını falan önerir yok o kötü bu iyi diye takılma a4 tech de kötü bir marka değildir. Elektronik işi biraz da şans işidir 4 5 yıl x7 mouselardan kullanan da var 3 ayda bozuldu diyen de var aynı şekilde logitech g500 ü çoğu kişi över ama 6 ay dayanmadı çatladı bozuldu diyen de var. İmkanın varsa dene bütçene ve eline uygun olanını al hatta dene alma internetten daha ucuzunu bulursan oradan sipariş ver :D

Elim biraz büyüktür zaten parmaklarımın mouse dan taşmasını istemem O zaman ben F7 versiyonunu alayım hocam yorumlarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 11 Ekim 2013; 22:07:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse ' da dpi nedir arkadaşlar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbahadir07

F7 versiyonunu kullanıyorum. 45 tlyemi ne almıştım zamanında. o kadar mükemmel ki anlatamam bu paraya en iyisi bu. hele sağlam bir mouse pad ile 150 tl üzeri olan mouseları hayal bile edemiyorum. aman aman prof değilsen F7 veya F5 fazlasıyla işini görür.

Saol hocam . F7 olanı alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.