Şimdi Ara

bu monitör kaçmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI OPTIX G24C 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/msi-optix-g24c-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-dvi-freesync-fhd-va-curved-monitor-p-HBV00000B4MUM
    millet bu monitörü kaçımayın üzülürsünüz bu fiyata hem msi hem va hem kavisli
    ben aldım cok memenunum bu monitör kaçmaz

Edit: indirim bitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbl0000 -- 7 Nisan 2018; 9:40:33 >

• Kavis istiyosan msi ama samsungta pivot özelligide var sanırım

ihtiyaca göre samsungta seçilebilir panelleri aynıdır görüntü açısından bi fark olacagını sanmıyorum ikiside güzel cihaz

2 gündür kullanıyorum laptoptan en fazla 120 hz alsam bile akıyor oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 inçte ne kavisi?Gereksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam 1250tl ye verdim sipariş umarım pişman olmam. Kargo size kaç günde ulaştı, ışık sızması veya ölü pikselle karşılaştınız mı?
  • hocam kullanmadıysanız bilmeden konuşmayın lütfen gayette hissiyatı hoş yeterli seviyede
  • messout M kullanıcısına yanıt
    çarşamba sipariş verdim cuma geldi ışık sızması yok denebilir foto koyuyuorum oradan kameraya kötü gibi çıkıyor ama gözle baktıgınızda hiç rahatsız etmiyor ölü piksel yok bende çıkmadı çıkacak diye bişi yok renk konusunda çok iyi pişman olmazsınız kullanmaktan cok keyif alıyorum şahsen

bu monitör kaçmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbl0000 -- 9 Nisan 2018; 20:0:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu monitör alınır mı?
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.