Şimdi Ara

Bu modem fibernet uyumlumudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TL-WR941ND

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

O sadece router (dağıtıcı) modem değil .. fiber uyumlu modem arıyorsan Airties 5650'den başka marka modele yönelip macera arama En ucuz ve iyi fiber,vdsl2,adsl+2 modemdir

Yanlışın var.Access point dağıtıcı demek.Senin önerdiğin modemde router diye geçiyor.Ben bu modem fiber destekliyormu dedim.Öneri istemedim.

Not:Ayrıca bende zaten 5650v3 mevcut.Şuan kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 10 Temmuz 2015; 14:19:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus N17U kendimde kullandığım için tavsiye edebilirim
    Kaynak
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

Asus N17U kendimde kullandığım için tavsiye edebilirim
    Kaynak

Hocam antenleri dısarda olan bi modem lazım.Şuan TTNetin verdiği 5650v3 modelini kullanıyorum arada bir duvar var hemen wifide 4 dise düsüyor.2 duvarda ise 2 diş çekiyor.Tam bir sıkıntı.

• Bu incelemede anten çekiminin iyi olduğu yazıyor, sinyal yönlendime tarzı bir teknolojisi var, yani anten aslında seni yanıtmasın antenli olup yine performansı düşük ürünler de var, teknoloji ve yazılım önemli.
    Kaynak

Antenli olarak N16U tavsiye ederim benimkinin vdsl özelliği olmayanı, ac dual bant özelliğide yok, tp linkin archer D5 modeli var kullanmadım için bilemiyorum antenleri daha kısa görünüyor, ama şunu hatırlatayım ac dual bant özellikli cihaz alacaksan 2.4ghz de antenler dıştaki değil modemin içinde oluyor buda yine performans da düşüş yaratacaktır, ac özelliği olan modellerin çoğunda dışındaki antenler 5gzh için konumlandırılıyor, o yüzden N16U tavsiye ederim.
    http://www.akakce.com/modem-adsl/en-ucuz-asus-dsl-n16u-fiyati,3980163.html

• FreeRun kullanıcısına yanıt
    Pahalı bütçemi aşıyor.Max. 150 TL'ye F/P modem tavsiyen varmı? Bide konumdaki TP-link modem fiberi destekliyormu?

• Tp-link wr941nd desteklemiyor, 150liraya kadar fiber model bulamassın hocam, 200lira civarı başlıyor fiberler, fiber olacakmı illa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tp-link wr941nd desteklemiyor, 150liraya kadar fiber model bulamassın hocam, 200lira civarı başlıyor fiberler, fiber olacakmı illa.

Valla yeni internete geçiş yapmayı düşünüyorum.Ama fibermi olucak bilmiyorum.24mbps üzeri fiber mi oluyor? İnternet Göknet veya hürnet olucak.Fiber sadecene kablo değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 10 Temmuz 2015; 15:42:24 >
  • adsl2+ olabilir kesin birşey söylemek yanlış olabilir konuşman lazım.
  • quote:

adsl2+ olabilir kesin birşey söylemek yanlış olabilir konuşman lazım.

Hocam şuan TTNetin 24 mbps hiper internetinden yararlanıyorum.TTnet bana evinizden fiber geçmiyor hiper geçiyor dedi.Ben internetimi değiştireceğimden belki farklı firmalardan biri evime fiber çekmismidir diye düşündüm.Yani TTnet fiber geçmiyor dediyse,diğerlerindede mi durum aynı olucak? Eğer öyleyse fiber modeme gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 10 Temmuz 2015; 15:56:02 >
  • Modemin arayüzde ne yazıyor vdsl mi?, Hipernet vdsl bildiğim kadarıyla altyapı iyi olmalı sizin orda, normal telefon kablosu bakır kablo üzerinden geliyor, ama normal modemde alsan adsl2+ zaten o hızlara çıkabiliyor, çok birşey değişmez diye düşünüyorum.
  • quote:

Modemin arayüzde ne yazıyor vdsl mi?, Hipernet vdsl bildiğim kadarıyla altyapı iyi olmalı sizin orda, normal telefon kablosu bakır kablo üzerinden geliyor, ama normal modemde alsan adsl2+ zaten o hızlara çıkabiliyor, çok birşey değişmez diye düşünüyorum.

Hocam wifiden girdiğim icin arayüzde ne yazıyor bilemiycem ama modemin üzerinde vdsl yazıyor.Fakat benim aboneliğim hipernet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 10 Temmuz 2015; 16:20:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.