Şimdi Ara

bu mod nasıl kuruluyor lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• _____________________________
    Intel Core i5 2500K//Gigabyte Z68P-DS3//Kingston 2*4 gb 1333 mhz cl9//Gigabyte GTX 660 WF//Seagate Barracuda 7200.12 500 gb 16 mb//Gigabyte Setto II 142 550 watt//Samsung S22B150 21.5" Full HD
  • bak sanandreasta zaten liberticty var yapımcılar yarım yapıp bırakmış hatta bir noktadan bosluga dusup bu yarım libertiye gidebiliyorsun sehirde kimse yok hayalet şehirde gezmek gibi. bu senin verdiin videodaki dediimin biraz geliştirilmişi boşuna heyecanlanma yani saçmasapan bişey

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: DaLoon

bak sanandreasta zaten liberticty var yapımcılar yarım yapıp bırakmış hatta bir noktadan bosluga dusup bu yarım libertiye gidebiliyorsun sehirde kimse yok hayalet şehirde gezmek gibi. bu senin verdiin videodaki dediimin biraz geliştirilmişi boşuna heyecanlanma yani saçmasapan bişey

Aynen katılıyorum. Yapımcılar Liberty City'i Saint Mark's Bistro görevi için yapmışlar. İç mekan olarak tasarlamışlar. Bir bölümü solid sadece ama mod ile her yerinde yürüyebilirsin. Fakat sadece Portland var. Senin dediğin Liberty City 1998 ve 2001'deki. Arkadaş GTA IV'dekini istiyor. Bence yükleme bu modu oynayacaksan GTA IV oyna. DaLoon'un dediği gibi saçma sapan bir şey radar bile hatalı kim bilir ne kadar bug vardır. Mis gibi San Andreas dururken bu modu yükleyip oyunu batırma

arkadaşım yeri değil ama yaptığın paylaşımlar çok güzel beni gta ya geri döndürdüler devamını bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar bu upgrade nasıl?????
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.