Bildirim
bu mod nasıl kuruluyor lütfen yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
bak sanandreasta zaten liberticty var yapımcılar yarım yapıp bırakmış hatta bir noktadan bosluga dusup bu yarım libertiye gidebiliyorsun sehirde kimse yok hayalet şehirde gezmek gibi. bu senin verdiin videodaki dediimin biraz geliştirilmişi boşuna heyecanlanma yani saçmasapan bişey _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Brutal Kill
quote:
Orijinalden alıntı: DaLoon
bak sanandreasta zaten liberticty var yapımcılar yarım yapıp bırakmış hatta bir noktadan bosluga dusup bu yarım libertiye gidebiliyorsun sehirde kimse yok hayalet şehirde gezmek gibi. bu senin verdiin videodaki dediimin biraz geliştirilmişi boşuna heyecanlanma yani saçmasapan bişey
Aynen katılıyorum. Yapımcılar Liberty City'i Saint Mark's Bistro görevi için yapmışlar. İç mekan olarak tasarlamışlar. Bir bölümü solid sadece ama mod ile her yerinde yürüyebilirsin. Fakat sadece Portland var. Senin dediğin Liberty City 1998 ve 2001'deki. Arkadaş GTA IV'dekini istiyor. Bence yükleme bu modu oynayacaksan GTA IV oyna. DaLoon'un dediği gibi saçma sapan bir şey radar bile hatalı kim bilir ne kadar bug vardır. Mis gibi San Andreas dururken bu modu yükleyip oyunu batırma
arkadaşım yeri değil ama yaptığın paylaşımlar çok güzel beni gta ya geri döndürdüler devamını bekliyorum_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler