Şimdi Ara

Bu millet Atatürk'ü gerçekten seviyor mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
42 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asimile edilen asimile edildiğini anlayabilir mi acaba?

Canlı altın yorumları sitesindeki yazılanlar karşısında şok oldum.

• Ben Atatürk'e sevgi veya nefret besleme zorunluluğu hissetmiyorum. Açıkçası beni, tarihe iz bırakmış kişilerin daha çok düşünce şekilleri ilgilendiriyor. İlgili kişi ister çıkarımıza ister zararımıza katkıda bulunmuş olsun eğer işinde başarılı olmuş ise dikkate alınıp incelemeye değerdir.

• Atatürk zamanında bile Atatürkü sevmiyorlarmış zaten ama zor durumda kaldıkları için ve yaptıkları ortada olduğu için mecbur kabullenmişler bu ülke anca dindar tarikat zihniyetinde olan muhafazakar insanları sever ne yaptığına icraatina bakmaz anca ayyaşın tekiymiş der alkol içtiğiyle ilgilenir yaptıklarıyla değil.
  • Tek bir isim yetiyor herşeyi anlatmaya. Uzun uzun anlatılamayacağı için Atatürk demek savaşlarda bu ülke için canını vermiş nice şehitlerimiz demek Atatürk demek ana demek baba demek ocak demek. Atatürk bizim toprağımız. Eğer Türkçe konuşuyorsan toprak altında yatan nice insanlarımıza borçlusun. Atatürk'ü bedensel olarak sevmek değil ideolojik olarak kabullenmektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Anlar sen özünde ne yaptığını biliyorsun eğer yaptığın şeyler bir başka toplumunkine dönüşmüş kendin için değerli olab şeyşer artık eskisi gibi değerli değil ise asimile olmuşsundur.

• Atatürke düşman degiller fakat Atatürkçü de degiller benim gördügüm bu çogunlukla atatürkün adını kullanarak ülkeyi mahveden kişilere karşılar ve 80 darbesinde mahkumlara işkence yaparken sürekli atatürkün adı kullanılıyordu oradakilerde atatürke sövüyorlardı bir kaynagı da bu olabilir.

• Aslında Atatürk'ü seven çok ama bu bazı muhalifler yüzünden insanlar artık tahrik oluyor bunların amacida bu gibi görünüyor zaten. Çoğu hdp li.

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Tahrik derken

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

"Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u."
    v
  • Muhalifliği Atatürkçülük ile bağdaştırıyorsunuz o yüzden böyle abuk subuk tespitler çıkıyor.

Atatürk'ün kurduğu partide Atatürk düşmanları kaynıyor. Sezgin tanrikulu, Canan Kaftancıoğlu, Zeynep altıok vs. Militan Atatürk düşmanıdır.

Türk milletinin %85'i Atatürk'ü çok sever. %3'lük bir şeriatçı ve Fetöcü kesim(AKP içerisinde kuvvetliydiler artık tasfiye oluyorlar) , %8'lik PKK'lı (HDP'yi yönetiyor) kesim ve %4'lük aşırı solcu kesim (CHP'yi işgal ettiler ve artık A'dan Z'ye yönetiyorlar) Atatürk'ten nefret eder. Vatandaş bakıyor ki her partinin yönetimi Atatürk düşmanı içeriyor, ülkenin geleceği için en az tehlikeli gördüğü opsiyonları tercih ediyor.

Ryzen 7 5950X@4.6 Ghz (1.2v) - EVGA CLC 280 - Cooler Master Master Gel Maker - Asus Crosshair VI Hero X370 - 8*4 GB Gskill Trident Z RGB 3200 CL14@3733 CL14 - Sapphire Pulse RX 7900 GRE - Samsung EVO 970 500 GB NVME SSD - Samsung EVO 850 500GB SSD - EVGA Supernova G2 650W - Rampage Imposing Rainbow RGB Kasa
  • serafon kullanıcısına yanıt
    biz asimileyi Orta Asya'da Araplar tarafından Talkan ve Curcan katliamıyla olduk...

Bütün din savaşları ve dinlerin yayılması kanlı olmuştur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 4 Mayıs 2020; 15:1:43 >

Insan, hayvan, tabiat sevmez.
  • konuya gelirsek:

Ne sevmesi la :DDD:D:D sevselerdi Akp ve Mhp gibi ABD destekçisine, Chp gibi Atatürkün koyduğu ilkelerin çoğunu çiğneyen şu anki yönetim kadrosuna oy vermezdi... Pkk'nın siyasi kolu Hdp'ye "iyilik olsun, barajı geçsin" diye oy vermezdi...

Aziz Nesin'in Türk halkı hakkındaki vurucu sözünü hepiniz biliyorsunuzdur. %90 Türk halkı hani...

Herkes Aziz Nesin'e atarlansa da bir bir ortaya çıkıyor dedikleri.,

Üstte yazdığım partilere oy verenler Atatürk'ü gram ağzına almamalı....

Insan, hayvan, tabiat sevmez.
  • Asimile ola ola geliyoruz o zaman
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.