Şimdi Ara

Bu Mikroskop Nasıl? Parasını Hakediyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha çok hobi olarak, böcek vb. incelemek için bir mikroskop almak istiyorum. Linkteki mikroskop iyi midir? Mikroskobun vereceği görüntünün net olmasını istiyorum. Sizce bir süre sonra sıkılır mıyım mikroskoptan?

Link:http://urun.n11.com/mikroskop/bresser-lcd-dokunmatik-mikroskop-P68113186

• Dostum bence bu fiyata lcd ekrani olmayan daha iyi bir optik mikroskop alabilirsin. Lcd bir işine yarayacakmi.? ve 5mpx cmos sensör görüntü kalitesini gözünüzle gördüğünüz kadar iyi yansitamayacak . yinede siz bilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heroizen

Dostum bence bu fiyata lcd ekrani olmayan daha iyi bir optik mikroskop alabilirsin. Lcd bir işine yarayacakmi.? ve 5mpx cmos sensör görüntü kalitesini gözünüzle gördüğünüz kadar iyi yansitamayacak . yinede siz bilirsiniz

Hocam cevap için teşekkürler. LCD olmasa bile usb olmasını istiyorum en azından. 5 mp bir çok mikroskop'a göre iyi değil mi? Birçoğu 0.3, 1.3, 2 mp. civarı. Ben görüntü kalitesinin yüksek olmasını istiyorum. Önerebileceğiniz başka mikroskop var mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felis Catus

quote:

Orijinalden alıntı: Heroizen

Dostum bence bu fiyata lcd ekrani olmayan daha iyi bir optik mikroskop alabilirsin. Lcd bir işine yarayacakmi.? ve 5mpx cmos sensör görüntü kalitesini gözünüzle gördüğünüz kadar iyi yansitamayacak . yinede siz bilirsiniz

Hocam cevap için teşekkürler. LCD olmasa bile usb olmasını istiyorum en azından. 5 mp bir çok mikroskop'a göre iyi değil mi? Birçoğu 0.3, 1.3, 2 mp. civarı. Ben görüntü kalitesinin yüksek olmasını istiyorum. Önerebileceğiniz başka mikroskop var mı peki?

evet 5mpx maks çözünürlük gibi birseymiş heralde. İstersen birde su modele bak fikır almış olursun. Celestron CL 44341 ama arada pek bir fark yoksa deymez bu fiyata. iyi akşamlar.

dipnot:celestron teleskop kullanıyorum, yani celestron optik konusunda bayağı iyi bence...

• Hocam dediğiniz mikroskop çok pahalı bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.