Şimdi Ara

Bu mesajda illegal olan ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: enislug

yok bu bendekı 4.9.4 surumu ıcın olmadı bı tane crack buldum ama o da sendekının bı alt versıyonu olmazsa programı yoollasak kardeşim zahmet olmazsa

benim cevabım:

Recovery My Files 3.9 İndir

kardeşim ilk kurulumda update çıkıyor onu skip deyip geçersin. programı az önce kurdum serial çalışıyor herhangi bir sorun yok. problem çıkarsa yazarsın. kolay gelsin

admine yazdım da msj dolu uyarısı verdi o yüzden sormak istedim. burada illegal durum olan nedir?

• ## TEKNİK YARDIM BÖLÜM KURALLARI ##

2] İllegal içerik paylaşımında ve isteğinde bulunmayınız(Crack,serial,lisans,key vs.). (Forum ve bölüm üzerinden Torrent , Emule, Usenet ile ilgili her türlü paylaşımın yapılması da yasaktır.)
  • ben crack serial vs istemedim ki forumda paylaşmadım da. arkadaşa pm attım sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Winston

## TEKNİK YARDIM BÖLÜM KURALLARI ##

2] İllegal içerik paylaşımında ve isteğinde bulunmayınız(Crack,serial,lisans,key vs.). (Forum ve bölüm üzerinden Torrent , Emule, Usenet ile ilgili her türlü paylaşımın yapılması da yasaktır.)

http://forum.donanimhaber.com/warnings.asp?rid=150167

Yukarıdaki uyarınızda illegal link paylaştığınız gibi ayrıca pm den göndermekte illegaldir.

Uyarınızda hata yoktur. İtirazınızı forumdestek@donanimhaber.com adresine mail gönderebilirsiniz.

Ayrıca konunun yeri burası olmadığı için kilitledim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.