Şimdi Ara

Bu markayı duyan varmı ??? Güneş gözlüğü optelli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
24.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün bir güneş gözlüğü aldım, optelli marka ve polarize cam. ama optelli diye bir firmayı googlede ve gözlük satan yerlerde (net üzerinde) bulamadım. yanks ile arasında çok az (20-30 ytl) fiyat farkı vardı optellinin kampanyası varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo86 -- 10 Eylül 2008; 14:01:58 >

• Up
  • Benim numarallı gözlüğümün çerçevesi ve camı optelli ama gözlüklerden pek anlamadığım için kalitesi hakkında bişey diyemem
  • benimde numaralı olan gözlük optelli ama güneş gözlüğünde bu ismi hiç duymadım
  • ben o markayı biliyorum optellı hawk ve osseyı ureten fırmanın satmış oldugu urundur kalıtesi normal gozluklere gore cok cok iyidir ve cogu model polorize camlıdır cok pahalı bir gozlukte alsan aynı gorevı gorur yanı ıyı bır secım yapmıssın kutlarım
  • güle güle kullan arkadaşım için rahat etsin bende bugün itibari ile optikçi arkadaşım tavsiyesi ile numaralı cam olarak kullanmaya başladım hayırlısı olsun
  • ben de dün optelli güneş gözlüğü aldım 80tlye..Kalite ve fiyatı nasıl sizce ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Optelli çerçeve alanlar nasıl memnunlar mı genel olarak?
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    numarali camla optelli marka cerceve kullanarak gunes gozlugu yaptirdim gecen yaz kullandim memnundum, yaklasik 2 ay kabina koyup kaldirdim 2 hafta once kullanmak icin baktigimda cerceve camin ustunden ikiye ayrilmis, garantiye yolladim bekliyorum .

http://www.gozlukadasi.com/u/2273-c2-57-optelli-polarize-erkek-gunes-gozlugu : cerceve bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.