Şimdi Ara

Bu makinelere uygun takviye ne olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • celeron 2.4 GHz makineler var 7 tane ancak onboard ekran kartı ve 256 mb ram leri var. bunları ortalama oyunların oynanabileceği makineler haline getirmek istiyoruz bu konuda neler tavsiye edersiniz? Teşekkürler...

• Ramini yükseltip, Ati X800GTO Agp veya 6600GT Agp ekran kartı almalısınız.
  • Başlıca ram. En az 512... ekran kartı 256... psu en az 500 watt... güle güle kullan...
  • ortalama oyunlardan kasıt eger cok kasmayan gorece dusuk konfigrasyon isteyen makinelerse, 256 şar ram daha takmalı ve 64,128 mb bi ekran kartı takmalısınız. 256 ekran kartı cok gerekli deil kanımca. yani ben 64 mb ekran kartıyla rahatsızlık duymadan(goruntuden) call of duty2 oynadım. işlemci kesinlikle yeterli.
  • ram al once
  • Arkadaşların görüşlerine katılıyorum. Ram öncelikli bir konu. En az 512. Ekran kartında da önceliği çipine ver. Yoksa 256 ram i olması çok da önemli değil. İşlemci ve kasa fanlarını da elden geçirirsen canavar gibi oyun oynayan makinelerin olabilir. Örneğin şu an kullandığım makine işlemci olarak seninkilerle aynı. Anakartını da yazsaydın ona göre bir ekran kartı da tavsiye edebilirdik. Kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.