Şimdi Ara

Bu makine win7 kaldırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, ben imzamdaki sistemime win7 kurdum, sorunsuz ve gayet performanslı bir şekilde win7'yi kullanıyorum. Puanım 5.3
    Kız arkadaşımın makinesini eski makinemden çıkan parçalarla birleştirip bişiler yaptım. sistem şöyle;

Asus P4xp-x anakart
    Intel P4 1.7@ 2.2GHz
    Kingston 2x512Mb=1Gb pc3200 ddr400 dual kit
    Sapphire 9800 pro 128Mb 256bit (üzerinde arızalı bir his 9800 pro iceq karttan söktüğüm devasa soğutma sistemi bulunmakta)
    160Gb ide 7200 rpm hdd

Şimdi şöyle bir durum var, Bu anakart biraz eski, ramler pc3200 400MHz olmasına rağmen anakart desteği 266Mhz. Yani ramler 266MHz olarak çalışıyor. Bir de anakart üzerinde 2 adet sd, 2 adet de ddr slot mevcut. Ancak ramler dual olmasına rağmen anakartın dual desteği bulunmamakta.
    Ekran kartını da bilenler bilir AGP efsane kartlardan biridir. (Bundan 5 sene kadar önce 400TL' ye yakın bir fiyata almıştım) 128Mb olmasına karşın 256 bit ve günümüz için bile fena bir kart değil, ancak ekran kartı AGP 8X destekli olmasına rağmen anakart AGP 4x' ya kadar destek veriyor. Bu yüzden AGP 4X olarak görüyor.
    Anakart eski, performansı düşük ancak intel chipsetli ve zamanının fena sayılmayacak anakartlarından.
    Bu sisteme win7 kursam acaba kullanılabilir mi? Zaten çok yüksek bir performans beklemiyorum ancak 3.0 gibi bir puan alsa zaten yeterli gelir diye düşünüyorum.
    Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar

• minumum sistem gereksinimlerine bakıldığında çalıştırması lazım.gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz
    sistem gereksinimleri
    http://www.donanimhaber.com/Windows_7nin_minimum_sistem_gereksinimleri_gun_isigina_cikti-13892.htm

vee sizi ciddi şekilde cesaretlendirecek bir haber
    http://www.pclabs.com.tr/2009/06/24/iste-windows-7nin-minimum-islemci-gereksinimi-pentium-ii-266mhz/

• win7 vistanın eksiklerini kapatan bir mucize olarak çıktı piaysaya.size şöyle örnek veriim:
    vista=murat131
    win7=ferrari enzo

rahatça kurup kullanabilrisinzi.
  • quote:

win7 vistanın eksiklerini kapatan bir mucize olarak çıktı piaysaya.size şöyle örnek veriim:
    vista=murat131
    win7=ferrari enzo

rahatça kurup kullanabilrisinzi.

dostum ferrari enzo murat 131 in eksikliklerini kapatmak için mi piyasaya sürüldü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.