Şimdi Ara

Bu Mailler Nesin Nesi Nereden Gelir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar bana bayağı bir süredir aşağıdaki resimdeki gibi bir sürü mail geliyor.Bir kereseinde kendi adresimden bile geldi.Biliyorum fake ve virüslü hatta birindeki ekli dosyayı alıp açmadan taradım tabiki virüs çıktı ama bunların adresleri çok garip birde bunlar nasıl önlenir ?
    Şereffffizler boyuna yolluyor ?Kimi diyor
    -This photo is yours kimi diyor
    -İmportant document.
    Şimdi sövüp sayacam ama yerine gitmez ki.Bir çözüm önerin arkadaşlar.Hepsinde virüs var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters İntegral -- 17 Aralık 2005, 22:40:59 >

• ekteki dosyaları sakın olaki yükleme.Onlar casus yazılım, virüs vb. şeyler olup canını fena sıkabilir.Böyle tanımadığın kişilerden gelen mailleri sakın açma heleki gelen mailde ekli dosya var ise....
  • aynı dert 1 email hesabında da bende var

adresleri engelle diyeceğim ama sallama oldukları için fark etmeyecek, random isimler girerek alınan (ve alındığı varsaydırılan) adreslerden gönderiliyor bu spamlar , çoğunlukla da virüs , trojan vs.. içeriyorlar

hesabının filtre seçeneklerinden bir önlem almaya çalışabilirsin, kesin çözüm bilen beri gelsin (:
  • Bana kendi hesabımdan bile virüslü mail geliyor. Eğer yahoo kullanıyorsanız zaten ekteki programları yüklemenize izin vermiyor...
  • kendi hesabından kendine mail geliyorsa senin hotmail şifrelerin adamın elinde demek senin oturumu açıp sana mail yolluyo bu işlem çok basit onun için mail şifrenizi sık sık değitirin derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizzmma

kendi hesabından kendine mail geliyorsa senin hotmail şifrelerin adamın elinde demek senin oturumu açıp sana mail yolluyo bu işlem çok basit onun için mail şifrenizi sık sık değitirin derim

+1
    şifreni kaprtırmışsın demektir. ama sadece şifre değştrmeyle bitmez o iş, önce gizli sorunu, posta kodunu vs. değiştrcen, sonra şifreni..
    ama eğer başka can sıkıcı adreslerden mailler geliyosa, filtrelemekle vya spamlamakla veya junklamakla bitmez o iş malesef. Çünkü öyle bi adresin varolduğunu öğrendikleri müddetçe, bisürü yeni mail adresi kullanarak gene mail atıyolar. En güzeli o adresi bi süreliğine kapatmak(1aylığına). Sonra da hemen geri açmak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    facebook ne kadar saçma ya
    14 yıl önce açıldı
    BU YAZANLAR NE ANLAMA GELİYOR
    4 yıl önce açıldı
    Dayı, bu ne ya?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.