Şimdi Ara

Bu Maçı Kazanmak Şart Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fener maçından sonraki bütün maçları kazandık ama gs ile aramızda hala 1 puan var.Fenerbahçeliler yanlış anlamasın ama kötü oynuyorlar ve İsmail hoca istifa etmezse lig yarışını sonuna kadar götüremezler gibi gözüküyor.Gs tarafına döndüğümüzde Prandelli döneminde kötü bi oyun vardı ama yine de kazanıyorlardı.Hamza hocayla birlikte oyunda da biraz ilerleme oldu kaybettikleri iddialarına yeniden sarılmış durumdalar.İşin özü şudur beyler;eğer şampiyon olmak istiyorsak maç ayırt etmeden sürekli kazanmamız gerekiyor,rakip ensemizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thad Castle

Teşekkürler bu değerli bilgiler için dostum

Harbiden lae bunun için ne diye konu açtıysam.Sabah sabah afyonum patlamadı heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KGokturk

quote:

Orijinalden alıntı: Thad Castle

Teşekkürler bu değerli bilgiler için dostum

Harbiden lae bunun için ne diye konu açtıysam.Sabah sabah afyonum patlamadı heralde.

Olur öyle arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuanda maçın önemi 6 puan oldu hani tamam yenmemiz şarttı ama şuanda bildiğin yenmek zorundayız çünkü 6/6 ya gerçekten haksızlık olur daha zorlarını daha zorlu şartlarda yendik rakibimiz 2 maçta 10 gol yemiş oynadığı stad nerdeyse bizim stad yani herşey mükemmel tam istediğimiz ortam sakatlar iyileşti herşey süper gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

şuanda maçın önemi 6 puan oldu hani tamam yenmemiz şarttı ama şuanda bildiğin yenmek zorundayız çünkü 6/6 ya gerçekten haksızlık olur daha zorlarını daha zorlu şartlarda yendik rakibimiz 2 maçta 10 gol yemiş oynadığı stad nerdeyse bizim stad yani herşey mükemmel tam istediğimiz ortam sakatlar iyileşti herşey süper gidiyor

Çok yoğun bir fikstür vardı neredeyse o yoğunluğu yarıladık.Devre arasına lider olarak girersek çok iyi olacak.Devre arasında rahat bir nefes alacak takım.Bir de Veli gibi oyuncuların yedeği alınırsa harika olur.Kadro derinliğini de yakalamamız lazım.Gökhan inler ismi geçtiğinde ben çok heyecanlandım.Sağ bek,stoper,Veli ayarında bir libero gerekiyor.
  • Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, Torku Konyaspor maçı kadrosuna şu futbolcularımızı dahil etti:

Tolga Zengin
    Cenk Gönen
    Emre Metin
    Ersan Gülüm
    Pedro Franco
    Atınç Nukan
    Serdar Kurtuluş
    İsmail Köybaşı
    Ramon Motta
    Ümit Karaal
    Kerim Frei
    Uğur Boral
    Veli Kavlak
    Atiba Hutchinson
    Oğuzhan Özyakup
    Gökhan Töre
    Olcay Şahan
    Jose Sosa
    Cenk Tosun
    Demba Ba

Mükemmel kadro, inşallah hakem hatasız adil bir maç olur, sarı kart sınırında önemli oyuncularımız var
  • Bütün maçları kazanırsak şampiyon olacağımızı mı söylüyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsmart var maç için ne yapmalı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şampiyonluk õyle kolay. degil.2
    yarı ust 3 lu ile full deplasman oynayacaksınız.İkinci yarı işiniz daha zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

Şampiyonluk õyle kolay. degil.2

Hep deplasmandayız :) ve deplasmanda evimizden çok kazanıyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pennyroyaltea

quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

Şampiyonluk õyle kolay. degil.2

Hep deplasmandayız :) ve deplasmanda evimizden çok kazanıyoruz.

Oynayacagınız deplasmanlar anadolu deplasmanı degil .Kac yıldan beri kazanamıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

kötü oyuna değil , atılan gole puan veriyolar koçum. o yüzden çok tantana yapma. ha sadece dün değil, geçen hafta da iyi oynamaya başladı ve umut verdi bu takım. tek maçla analiz yapmaya bayılıyorsunuz. Emenike yokken takım daha iyi oynuyor. Kaldı ki sizi de sahanızda yendik, hala nasıl konuşabiliyorsun? liderliği alma ihtimalimiz bile sizi kudurtmaya yetmiş anlaşılan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

kötü oyuna değil , atılan gole puan veriyolar koçum. o yüzden çok tantana yapma. ha sadece dün değil, geçen hafta da iyi oynamaya başladı ve umut verdi bu takım. tek maçla analiz yapmaya bayılıyorsunuz. Emenike yokken takım daha iyi oynuyor. Kaldı ki sizi de sahanızda yendik, hala nasıl konuşabiliyorsun? liderliği alma ihtimalimiz bile sizi kudurtmaya yetmiş anlaşılan

Sizin takımın başında Arap İsmail değil de ben olsam yine şampiyon olursunuz. Penaltılar sağolsun, güzel futbol dediğin gibi hikaye.

• 21 yaşında adamım,kişiliğimi,üslubumu bilmeden 'koçum,abim' ayaklarına yatıp öğüt verircesine konuşan insanlara ayar oluyorum ya.Ne kadar itici insanlarsınız.Ayrıca bana koçum diyecek kadar olgun bir insan, sırf takımına haklı bir eleştiri geldi diye çirkefleşip,çirkinleşmezdi diye düşünüyorum.16 yaş izlenimi veriyorsun.Bence Sakin ol.
    @Métropol
  • 3 takım arasında 2-3 puan farkla belirlenir şampiyonluk.
    beşiktaşın avrupada durumu ne olur bilemiyorum.
    fener ve galatasarayın elinde sadece lig var.
    sonuna kadar bu tempoyla götürürler.
    dediğim gibi şampiyon da 2-3 puan farkla belirlenir.
    ben beşiktaşın bu üçlü içinde en altta kalacağını düşünüyorum.
  • Üstteki arkadaşı eksiyenler olmuş;yapmayın.Adamın kendi görüşüdür.Bizim 3. olacağımızı düşünmüş olabilir,kendine göre haklıdır da.Yapmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.