Şimdi Ara

bu maç hakkındaki yorumunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://i.hizliresim.com/26JM8L.png

    evet arkadaşlar artık gerçekten sıkıldım, bunaldım, daraldım. 3 sezondur platinim, ama şu platin elo bana kafayı yedirtecek gerçekten az kaldı. sanıyorum ki benim bilgisizliğimden kaynaklı bu oyunu kaybettik, o yüzden gerçekten ciddi anlamda sizden cevap bekliyorum ben bu oyunu kazanmak için ne yapabilirdim veya, kazanmak için yapmam gereken neleri yapmadım? cevaplarsanız sevinirim.


    bota nami kled geliyor, sonayla kafalarına vuruyoruz 3 kişi duoyuz bu arada. bu arada riven topda nasusu feedliyor. bot kuleyi açıp nasusun karşısına geçicez, 1 hitlik kuleyi karşı ormancı ve mid sabaha kadar roam atarak bize vermiyorlar, tabii ki benim ormancım olayı anlamıyor ve umrunda olmuyoruz. full candan kule veriyoruz. diyoruz bare topa çıkalım o arada nasus 5-0 ve full tank kasıyor.

    bu nasusa ne yapılabilir? karşı takım gerçekten o kadar kötü ki, nami ve kled hiçbirşey yapmadan maçı kazanıyor. dominik vs qss çekiyorum, o nasusu öyle bir kitelıyorum ki, adamın etrafında flank atıyorum resmen adam olduğu yerde afallayıp kalıyor hiçbirşey yapamıyor. ama gel gör ki bu maçı kaybediyoruz.

    dominik qss çekip deli gibi kite attım, herif olduğu yerde ölmeyerek oyun kazandı. 38 dakika boyunca gerçek anlamda hiçbir işe yaramayan riven'a hiç girmiyorum bile, benim merak ettiğim gerçekten bu durumdaki bir nasusa neler yapılabileceği. bir adc olarak ne yapmam gerekirdi? ciddi yorumlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Skywalker Dude -- 31 Ocak 2019; 2:56:40 >







  • adam yi banlayarak sinyal vermiş zaten
  • Dereceli esnek girmişsin maç geçmişini tam atmadan(nicklerle birlikte) atmadan analiz etmek zor.

    Duo mu solo mu girdin takımına ve karşına nasıl eşleştirmeler attı bilmek gerek yine de ben tahmin yürüteyim.

    Büyük ihtimal first pick jhin çektin, jhin koridorda güçlü bir adc olsa bile yetenek kiti genelde takım savaşlarını başlatmaya veya sonlandırmaya yönelik. Rakiple tek başına baş edebilecek seviyeye 18. seviyede ve full itemda geliyor o zamana kadar oyun bitiyor yada karşı takım çok güçleniyor oyuna etki edemiyorsun.

    Blind ve first pick jhin çektiysen bu bana göre yanlış. Ancak esneğe 5 kişi girip bir comp kurduysanız bir sorun yok.

    Blind pick lucian çeksen hem earlyde rakibin (görmediğiniz) picklerini cezalandırabilir hemde nasus power spikeına ulaşamadan baskı kurmaya başlayabilirdiniz.

    Riven 2. veya 3. kere öldükten sonra nasusun hayvan gibi kasacağını anlamanız gerekirdi.

    Sonayla duo girdiyseniz kesinlikle koridoru kazanıp edip ya bottan oyunu bitirmeye gidip ya da mide gidip syndrayla midden kule almaya ve baskı kurmaya oynamanız gerekirdi ki bence mide gidip syndraya yardım etmeye oynasanız daha mantıklı olurdu, hem rakip haritada iş yapamazdı hem kayndan korunmuş olurdun hemde nasusa daha kolay baskı kurabilirdiniz.

    O nasus kasabilir fakat o kasarken sizde kasıp oyuna etki etmeniz ve onu imkansız hamleye düşürmeniz gerekiyordu, karşı jungle,mid,adc,sup trollemiş bunun avantajlarını kullanamamışsınız.

    Ayrıca o karthusa oyun oynattırmamanız gerekiyordu, lane freezeleyip sürekli khazixi ganke çağırıp kesmeniz yada 6 levelde sona ile girip kesmeniz motor etmeniz gerekiyordu.

    10 kule ve 1 alamet almışlar siz 3 kule 0 alamet 4 ejder almışsınız buda ya nasusun sürekli ayrık ittirme yaptığı veya sürekli fight kaybettiğiniz manasına geliyor. Bu kadar kule kaybetmeye müsade etmemeniz gerekirdi. Tabi nasusun bu kadar kasmasına müsade ederseniz bu sonuç normal. Nasus tek başına taşımış hatta taşımaktan beli bile ağrımıştır.

    Özetle bana göre pick ekranında blind pick jhin ile maç baştan gitmiş dostum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyup52 -- 31 Ocak 2019; 7:15:22 >




  • En son maçımda ciddi anlamda 1v9 oynadım maçlarıma o kadar zeka sıkıntılı insan geliyor ki

    En kötüsü tek girmek, gerçek hayattan bir arkadaşınızla girmeye bakın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim oyun son yamalarla birlikte artık tamamen takım oyununa döndü solo carry artık çok zor kendibi bir halt sanıp karsı ormana girip sebepsizce ölüp baron veren jungler ile sen bu metada nasıl oyun kazanacaksın baron kaybettiğinde ve dakika 30-35 olmuşsa o oyunu kazanamıyorsun sıkma canını ben sezon 3 den beri oynayıp ranked atmayan biriyim bu oyun rekabete dayalı lig yükselmek için oturup sürekli oynaman gerekir ama boşa zaman kaybıdır günde 2 3 kez at çık emek hırsızı oyunlar için kendini yorma gelip buraya taşıyamamışsın vs yazacaklar onları takma Elwind'i felan izleyenler varsa dediğim şeyin aynısını dediğini görüceksiniz solo carry konusunda.
  • O nasusa syndra vuracak sen değil , illa vurucam diyorsan qss itemi satıp bir tane daha kritik saldırı hızı itemi deneyebilirsin zaten Jhin pasiften ad alabiliyor saldırı hızı ve kritik itemlerinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.