Şimdi Ara

Bu liseye girebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2011 2012 sbslerinden 10 ve 12 yanlış çıkardım ama bu sbs o kadar kazıktıki yazıklar olsun o soruları hazırlayanlara bu insanların hiç mi vicdanı yok son sbs olduğu için birde kolay sorucaz diyorlardı gelelim konuya ben 405 aldım sbsden 420 puanlık liseye girebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyolast

Arkadaşlar ben 2011 2012 sbslerinden 10 ve 12 yanlış çıkardım ama bu sbs o kadar kazıktıki yazıklar olsun o soruları hazırlayanlara bu insanların hiç mi vicdanı yok son sbs olduğu için birde kolay sorucaz diyorlardı gelelim konuya ben 405 aldım sbsden 420 puanlık liseye girebilir miyim?

kuzenimde girdi 480 küsür alıyordu 414 diyor ama puanlama sistemi değiştiği için ne kadar hesaplasanız yanılma payı o kadar düşüktür.Yanlış bilmiyorsam lise puanları düşecekmiş canını sıkma kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kişilik Aşiret

quote:

Orijinalden alıntı: Seyolast

Arkadaşlar ben 2011 2012 sbslerinden 10 ve 12 yanlış çıkardım ama bu sbs o kadar kazıktıki yazıklar olsun o soruları hazırlayanlara bu insanların hiç mi vicdanı yok son sbs olduğu için birde kolay sorucaz diyorlardı gelelim konuya ben 405 aldım sbsden 420 puanlık liseye girebilir miyim?

kuzenimde girdi 480 küsür alıyordu 414 diyor ama puanlama sistemi değiştiği için ne kadar hesaplasanız yanılma payı o kadar düşüktür.Yanlış bilmiyorsam lise puanları düşecekmiş canını sıkma kardeşim

Moralimi düzelttiğin için teşekkür ederim abi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.