< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalande -- 15 Mart 2021; 16:2:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu lastikler muayeneden geçer mi? (SSLi)

-
-
Hocam geçse de, lastik bildiğin kabak. Değiştirmeni öneririm kendi ve çevredekilerin canı için. -
Geçmeyebilir ama daha kötüsünün geçtiğini gördüm torpidoya 100 TL sıkıştırarak. Ama sen böyle bir şey yapma tabi :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: FunnyxD
Hocam geçse de, lastik bildiğin kabak. Değiştirmeni öneririm kendi ve çevredekilerin canı için.Hocam öyle de arabayı değiştirmeyi düşünüyorum zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: berkay_53Geçmeyebilir ama daha kötüsünün geçtiğini gördüm torpidoya 100 TL sıkıştırarak. Ama sen böyle bir şey yapma tabi :)
İnşallah geçer bazıları geçiriyor diye duydum ama
Biraz zımpara atarsanız geçer.
-
Bu yaz aracı kullanıp satacak iseniz en azından çıkma bir set takın derim. Lastikçilerde 500 liraya 4ünü değiştirirsiniz..
-
quote:
Orijinalden alıntı: brkprlk35Bu yaz aracı kullanıp satacak iseniz en azından çıkma bir set takın derim. Lastikçilerde 500 liraya 4ünü değiştirirsiniz..
1100 tl fiyat verdi vizeden geçirmelik rica ettim kabul etmedi
umarım geçmez hocam kusura bakma -
quote:
Orijinalden alıntı: por favorBiraz zımpara atarsanız geçer.
Deneyim hocam.
geçmez. diş derinliğini ölçüyorlar.
Lastik diş derinliği 0, yanında çatlaklar var, muayeneden geçmez. -
Elinde olanlardan alabilirsiniz. Böyle sürerseniz birinin canı yanabilir..
-
quote:
Orijinalden alıntı: brkprlk35Elinde olanlardan alabilirsiniz. Böyle sürerseniz birinin canı yanabilir..
hocam bunlarında ne olduğu belli değil, yama olabilir. 0, 4 tane lastik için 1000 tl fiyat aldım markası petlas.
-
Bu lastiklerden her türlü daha iyidir. Sıfır alamıyorsan yarısına al diye söylüyorum..
Geçmez.
-
Hangi lastik ?
-
Bu lastikler muayeneden geçerse sen de sırat köprüsünden geçersin dostum. -
Geçmez. Lastik dümdüz olmuş.
-
inşallah geçmez
umarım geçmez hocam kusura bakma
|
Bu lastiklerden her türlü daha iyidir. Sıfır alamıyorsan yarısına al diye söylüyorum.. |
Biraz zımpara atarsanız geçer. |
Bu lastikler muayeneden geçerse sen de sırat köprüsünden geçersin dostum.
|
Hocam geçse de, lastik bildiğin kabak. Değiştirmeni öneririm kendi ve çevredekilerin canı için.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X