Şimdi Ara

Bu lastik ile muayeneden geçebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ay maddi olarak sıkışığım biraz aracımın bu hafta muayene ettirmem lazım bu lastik dişleri ile muayeneden geçebilirmiyim? Arka lastikler güzel fakat önler böyle. Geçmezse çıkma lastik bulabilirmiyim? Kaça mal olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZoomStar -- 1 Ocak 2014; 16:53:11 >

• Diş kalınlığının en az kaç olması gerektiği sitesinde yazıyor.Ona göre bir şeyler yaparsın..
  • Kardeş, muayeneden geçsen dahi bu lastiklerin üzerinde canını taşıyorsun. Canın daha mı önemsiz muayeneden ?

Varsın olsun 1 ay sonra git muayeneye, biraz ceza ödersin ama doğru düzgün lastik al tak, onlarla git.

Malum hava soğuk, buz vs, fren mesafeleri çok uzadı, bu lastikler ile çıkma yola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Kardeş, muayeneden geçsen dahi bu lastiklerin üzerinde canını taşıyorsun. Canın daha mı önemsiz muayeneden ?

Varsın olsun 1 ay sonra git muayeneye, biraz ceza ödersin ama doğru düzgün lastik al tak, onlarla git.

Malum hava soğuk, buz vs, fren mesafeleri çok uzadı, bu lastikler ile çıkma yola.

Farkındayım fakat durumum yok 1.6 mm diyor bu ortadaki dişler içinmi geçerli cetvellemi ölçeceğiz?
  • Neyi niye dert ediyorsunuz ki?
    Muayeneye gidin eğer ki geçmezse o zaman çaresine bakarsınız 1 ay süreniz var.
  • Canınızın bazen o lastıklere baglı oldugunu unutmayın sakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimdeki lastik diş derinliği muayene için yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3mm olması gerekiyor..pek 3mm görünmüyor..
  • ahmtıl kullanıcısına yanıt
    TÜVTURK Araç Muayenesi’nde lastiklerin diş derinliği kontrol edilir, 1.6 mm altında ise araç muayeden kalır. Diyor sitede
  • ben o zaman güvenli yol tutuşuyla karıştırdım...3mm altında olmaması lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Kardeş, muayeneden geçsen dahi bu lastiklerin üzerinde canını taşıyorsun. Canın daha mı önemsiz muayeneden ?

Farkındayım fakat durumum yok 1.6 mm diyor bu ortadaki dişler içinmi geçerli cetvellemi ölçeceğiz?

Dostum o zaman dediğim gibi bekle, muayeneye gitme, ayda %5 cezası var. 1 ay geçirsen 8-9 TL gibi bir rakam çıkıyor gecikme cezası (link aşağıda)

Durumun düzelince lastiklerini yenile, sonra git. 2 defa git gel olmasın.

http://www.tuvturk.com.tr/gecikme-bedeli.aspx

Ama dediğim gibi, lastiklerin ciddi risk barındırıyor hem senin hem de başkaları için..

• Çıkma teker alabilirsin.Benim tekerlekler de kabaktı dün gittim lastikçiye max 3-4 bin kilometre yol yapmış çıkma michelin lastik buldum taktırdım. Diş kalınlığı oldukça iyi. Adamın biri çelik jant alacam diye çıkartmış atmış lastiği. Lastikçileri tek tek dolaşıp sorman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Çıkma teker alabilirsin.Benim tekerlekler de kabaktı dün gittim lastikçiye max 3-4 bin kilometre yol yapmış çıkma michelin lastik buldum taktırdım. Diş kalınlığı oldukça iyi. Adamın biri çelik jant alacam diye çıkartmış atmış lastiği. Lastikçileri tek tek dolaşıp sorman lazım.

ne kadara aldınız hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Çıkma teker alabilirsin.Benim tekerlekler de kabaktı dün gittim lastikçiye max 3-4 bin kilometre yol yapmış çıkma michelin lastik buldum taktırdım. Diş kalınlığı oldukça iyi. Adamın biri çelik jant alacam diye çıkartmış atmış lastiği. Lastikçileri tek tek dolaşıp sorman lazım.

ne kadara aldınız hocam?

http://www.lastikcim.com.tr/Michelin-Energy-E3B-GRNX-17570R13-82T,PR-746.html

bu lastikten 2 tane sökme takma dahil 120 lira.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.