Şimdi Ara

Bu laptopla kanser olmamak mumkun degil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 2011 yilinda aldigim toshiba satellite c660 mi ne oyle bir laptopum var maalesef cahilken aldim 750tl ye vatandan. Islemcisi tek cekirdek 1.50ghz amd ekran karti hd6310 2gb ram var. Aldigimdan beri hic bir oyunu calistirmiyor internet oyunlarinda bile kasiyor hatta youtubdan video izlerken bile donuyor yani biktim bu laptoptan.Su anda win7 ultimate 64 bit kurulu korsan sizce win7 home pre. 32bit kursam ne kadar hizlanir youtubeda felan kasmalar azalir mi format attiktan sonraki driver yukleme zahmetine deger mi yani sizce ve ya laptopu satabilirmiyim satsam kim alir ve kac tl verirler verdigim paraya yazik aldigimdan beri kullanamadim.
    Ana soru 32 bit home pre. ile 64 bit ultimate arasinda fark olur ku bu dandik laptop icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• win8 32 bit kur o sisteme en iyi o gider

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

win8 32 bit kur o sisteme en iyi o gider

win 7 32bit home basic ve ya premiumdan hizli midir win8 daha once hic kullanmadim bana zor geliyor sence ama performansi win7 64 bit ultimateye gore degisecekse hemn yukleyeyim.

• mac os var süper hızlanır burda yardımcı olunur
    https://www.youtube.com/watch?v=jIm5txpt2C4
  • tek çekirdekli işlemciye sahip olup o dediğin ekran kartını kullanabilen bir cihaz yok. hd 2100 vgalar ilk çıktığından beri core duo, core solo, ve centrino dual core ile çalışmaya başladı sistemler seninkinin işlemci modelini ve notebook modelini yaz başka bir sorunu olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

tek çekirdekli işlemciye sahip olup o dediğin ekran kartını kullanabilen bir cihaz yok. hd 2100 vgalar ilk çıktığından beri core duo, core solo, ve centrino dual core ile çalışmaya başladı sistemler seninkinin işlemci modelini ve notebook modelini yaz başka bir sorunu olması lazım.

İşlemcisi e-240 kardeş gayette ekran kartı 6310

• Amd deseydin daha iyi olacakmış direk intel geldi aklıma ondan demiştim bu işlemciyi intel Atom ya da celeron gibi düşünebilirsin ne yaparsan yap adam olmaz. adam akıllı bir cihaz alman daha hayırlı olur kanser olmadan :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Bu işlerde çok fazla uzman sayılmam ama hız = cpu... ne kadar ekmek o kadar köfte misali...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.