Bildirim
Bu laptopa en fazla kaç Gb ram takılır ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
444 77 11 burayı arayıp öğrenebilirsiniz -
Bilgisayarınız slot sayısı ve işletim sistemine göre değişir. Windows 7 32Bit işletim sistemlerinde yanlış hatırlamıyorsam max. 4 GB RAM destekliyordu. 64Bit'te ise sorun yok. Bilgisayarınızda da 2 tane yada 1 tane slot varsa ona göre bir RAM alıp istediğinizi takabilirsiniz. Tabi DDR'ında uyması lazım. -
Hocam o kısımları biliyorum önemli olarak çıkarabileceğim maksimum ram kapasitesi W8 64 bit kullanıyorum . 2 slot var. DDR3 destekliyor. -
8 GB yapmayı düüşünüyorsan yap hocam problem çıkmaz ama 16 falan düşünüyosan pek emin değilim... -
Hocam cevabın için teşekkürler . 8 büyük ihtimal olur ama yapmışken bir kez yapayım ve tam yapayım o yüzden net bilgi lazım bana. -
quote:
Orijinalden alıntı: ouzqan
Hocam cevabın için teşekkürler . 8 büyük ihtimal olur ama yapmışken bir kez yapayım ve tam yapayım o yüzden net bilgi lazım bana.
internet sitesinden bişey çıkmadımı? -
8 gb olur , 16 belki ama iki slot olduğu için 4 + 4 yapacaksan ikisininde mhz sinin aynı olması lazım yoksa açılmama ihtimali var -
8+8 RAM destekler ama MHz'lerinde aynı olmasına dikkat et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef hocam baya bi araştırdım ama yok .
@gokturkyazilim Hocam 8 olur onu bende bilgiyourum mhz konusunuda biliyorum cl olayınıda ama kapasite olarak en fazla ne kadar takılır o önemli .
@Core. Hocam emin misin 16 destekleyeceğine ona göre alacağım çünkü . MHz ve cl olaylarını biliyorum . -
Anakartınızın modeline internete yazıp max. kaç GB RAM desteklediğine bakabilirsiniz. Yeni bir anakarta sahip olduğunuzu tahmin ederek 16 GB destekler dedim hatta 32 bile destekleyebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 1 Haziran 2014; 14:49:03 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4GB DDR3 1600MHz (4GB x 1) max. 8 GB
BİR TANE DAHA ŞU ANDA ÜSTÜNDE TAKILI OLANDAN ALABİLİRSİN! -
Kesin mi hocam bu arada cevabınız için teşekkürler .
@Core. Hocam bende öyle zannediyorum ama konu samsung olunca anakartlarıda çok ünlü olmayan bir firma yapıyor . O yüzden net bilgi lazım bana . -
quote:
Orijinalden alıntı: ouzqan
Kesin mi hocam bu arada cevabınız için teşekkürler .
@Core. Hocam bende öyle zannediyorum ama konu samsung olunca anakartlarıda çok ünlü olmayan bir firma yapıyor . O yüzden net bilgi lazım bana .
SAMSUNG NP370R5E-S06TR Teknik Özellikler
İşlemci Tipi Intel Core i5
İşlemci Intel ® Core ™ i5 3230M
İşlemci Hızı 2.6 Ghz
İşlemci Cache 3 MB L3 Cache
Klavye TR/Q
Webcam Var
Kart Okuyucu Var
Pil 3 Hücreli (43Wh)
Pil Ömrü (Saat) Yaklaşık 5 Saat
Ağırlık 1,99 Kg
Ekran Özellikleri
Ekran Tipi Yansımasız HD LED Ekran
Ekran Boyutu 15.6"
Max Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
Ekran Kartı AMD Radeon™ HD 8750M
Ekran Kartı Hafızası 2 GB gDDR3 (Harici Ekran Kartı)
Bellek
Ram Tipi DDR3
Sistem Belleği 4GB DDR3 1600MHz (4GB x 1) max. 8 GB
Sabit Disk
Sabit Disk Kapasitesi 500 GB 5400RPM 8MB
İşletim Sistemi
İşletim Sistemi Windows® 8 (64-bit)
Bağlantı
Dahili 3G Modem (Sim Kart Girişi) Yok
Kablosuz İletişim Wireless 802.11b/g/n
Bluetooth Bluetooth v4.0
HDMI Var
USB 1 x USB 3.0 + 2 x USB 2.0
Optik Sürücü
Optik Sürücü Yok
Aksesuarlar
Taşıma Çantası Yok
YETERLİ Mİ?
-
Arkadaş gerekli bilgiyi bulmuş, max. 8 GB diyor. 4+4 olacak şekilde yapmanızı öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 1 Haziran 2014; 16:38:09 > -
Teşekkürler hocam . Fazlasıyla yeterli oldu .
@Core. Hocam arkadaş sağolsun yeterli bilgiyi aldı ama ümidim gitti en azından bi 16 falan olsaydı iyi olacaktı neyse artık . Cevaplar için herkese teşekkürler .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X