Şimdi Ara

Bu laptop alınır mı? (HP Pavilion)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-15-r115nt-k1g45ea-notebook

Fiyatına göre nasıl özellikleri, alınabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dersimli62f

2100 den düşmüş diyor yalan herhalde. Özellikleri iyi ama hp olması dezavantaj alınırmı bende merak ettim

Hp olması neden dezavantaj hocam?

Orijinalden alıntı: fa229

quote:

Orijinalden alıntı: dersimli62f

2100 den düşmüş diyor yalan herhalde. Özellikleri iyi ama hp olması dezavantaj alınırmı bende merak ettim

Hp olması neden dezavantaj hocam?

Çok ısınma yaptığı söyleniyor forumdakiler tarafından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    http://www.pcdepo.com/asus-x555ln-xo002d-notebook
    Gigabyte Laptop Alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum sen bunlara bakma. Sanki yeni model Hp kullandılarda laf yapıyolar tutturdular bi ısınıyo diye herkes alma diyor hemen, tamam eski modeller ısınıyo fakat üstünde 2 kasa geçti onların.

Senin soruna gelirsek kendim yeni Hp Pavilion 15 n004st kullanıyorum. Bu pc fiyata göre iyi fakat Gt 820m kart seni tatmin eder mi ona bak. Eğer oyun oynucaksan yetmez.
    Isınmaya gelirsek bir önceki model AMD ekran kartlılara bakma. Kesinlikle 4. nesil işlemci olsun ki yeni kasa olur bunlar. Yeni kasada öyle bir tasarım yapmışlar ki ben bile helal olsun dedim, Fan deliği sadece sol yanında alt ve üst taraftan var büyük yapmışlar ki tozlar içeride birikmesin diye, Sol el konan üst tarafada nasıl yaptılar bilmiyorum sıcaklık hiç yansımıyor ama yansıyan sıcaklığı alt tarafına veriyor gerçekten çok şaşırdım. Ayrıca oyun oynayanlar içinde wasd tuş bölümleri hava geçişi sağlanmış ve fanın soğuk hava attığı(aslında çekiyor) bölüm burası ben oynarken soğuk rüzgar yaptığından elim üşüyor.

Atıp tutanlarda anlar umarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.