Bildirim
Bu kulaklık orjinal midir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
tabikide hayır orjinal değil
ama o marka yurt dışındaki fiyatı 20 euro ise Türkiyedeki satışı 70tl dir -
quote:
Orijinalden alıntı: AhlakPolisi
ama o marka yurt dışındaki fiyatı 20 euro ise Türkiyedeki satışı 70tl dir
cx300 siparişini verdim bakalım 23tl den anlarız birde bu markanın hangi kulaklığı asimetrik askılı ve silikon uçlu olacak fiyatına max.40tl olacak var mı böyle bir modeli -
quote:
Orijinalden alıntı: taxonera
quote:
Orijinalden alıntı: AhlakPolisi
ama o marka yurt dışındaki fiyatı 20 euro ise Türkiyedeki satışı 70tl dir
cx300 siparişini verdim bakalım 23tl den anlarız birde bu markanın hangi kulaklığı asimetrik askılı ve silikon uçlu olacak fiyatına max.40tl olacak var mı böyle bir modeli
internette güvenilir sitelerde bile 150tl den başlıyor,böyle karlıştırma yapınca bile 23 tlye o ürünün olması imkansız,kaçak olsa bile o fiyat satılmaz yani :)
kulakiçi kulaklıklardan pek anlamadığım için pek yorum yapamam... -
cx 300 yok hiçbiryerde aradım -
-
daha iyi adam cx300 satıyor ben normal alısveriş sitelerinde fiyatını aradım sanırım piyasadan kalktı aldım sonuçta ses fena değil ayrıca içinden ithalatçısı metan nın kartı çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taxonera -- 27 Haziran 2012; 15:23:00 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X