Şimdi Ara

Bu Kulaklığı Kullanan Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu kulaklığı deneyen yada kullanan varmı...merak ettim çünkü telefon alındığında içinden çıkan hpm 75 olan kulakiçi kulaklık 3mm sürücüsü var... bunda ise 9mm yani daha büyük..fiyatıda tuzlu..ayrıca kulakiçi... bence çok güzel duruyor bir fikri olan veya kullanan varsa merak ettim açıkçası... performansının nasıl olduğu hakkında yardımcı olabilirmi...Saygılar...

Özellikleri:
    Pil ömrü
    11,0 Saat (İletişim süresi)100,0 Saat (bekleme süresi)

Bluetooth® Uyumlu Profil
    A2DP/HFP/HSP

Bluetooth® Çıkışı
    Bluetooth® Class 2 (2.5mW)

Bluetooth® Özelliği
    Bluetooth® Sürüm 2.0

Şarj standı tipi
    Yuvalı Şarj Cihazı

Kablo
    Kulaklık kablosu: 0,4m

Boyutlar (GxYxD) (mm)
    17 x 67 x 34

Bozulma oranı
    1KHz'de %1'den az

Sürücü birimi
    9mm, dome tipi

Etkin frekans aralığı
    20-20000Hz

Frekans Bandı
    2,4 GHz band (2,402 GHz - 2,480 GHz)

Frekans tepkisi
    20-20.000 Hz

Mikrofon Tipi
    Çok Yönlü, Elektret Kondansatörlü Mikrofon

Modülasyon Yöntemi
    FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum)

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=DR-BT10CX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stalker83 -- 29 Ağustos 2007; 0:30:38 >

• hiç gerek yok fuzuli onun yerine bi tane cx300 kulaklık al 40 ytl ye fıstık gibi bişi kullan onu ne vericen o kdr parayı
  • Ama sonuçta ben bununda performansını merak ediyorum...Kulakiçi kulaklık olması ve 9mm sürücü ki bu gelişmiş birşeye benziyor ve sesinin oldukça yüksek olacağını düşünüyorum... ...cx300den iyi olduğunu düşünüyorum...tabi cx300ün kaç mm lik sürücüsü olduğunu bilmiyorum ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnakeMannn

hiç gerek yok fuzuli onun yerine bi tane cx300 kulaklık al 40 ytl ye fıstık gibi bişi kullan onu ne vericen o kdr parayı

40 Ytl'ye CX300 Nerde Var Sahte Olmasın O Genelde Fiyatı 70-80 Arası Değişiyor...
  • Bu kulaklık gereksiz bence. Sennheiser CX-300 kullanıyorum. Çok kaliteli bir kulaklık. HPM-70'den daha kaliteli bence...
  • Ya tabiki gereksizde olabilir kişiden kişiye değişir ama ben sadece performansını merak ediyorum...farkı nedir kalitesi...bildiğim kadarıylada yeni çıkmış bu kulaklık 2 modeli var...eğer özellikle kullanmış denemiş olan biri varsa yorumlarsa çok iyi olur...
  • kardeşim sahte diyosunda sitemizde mp3 bölümüne girersen görürsün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Tom Ford Black Orchid aldım
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım bir kere bu kulaklıklar sonynin eski nesil mdr-ex51 inden kırma bir kulaklık.bluetooth olayı hikaye.ona bu kadar parayı bayılmak abes kaçar,son derece lüzumsuz olur.onu geçelim bir herhangi bir sony kulaklığa bu para verilmez.kulaklık konusunda sony diğer kulvarlarda olduğu kadar iddalı ve başarılı değil.onun yerine adam akıllı ün yapmış kulaklık firmalarından(sennheiser,jays,jbl,shure vs.)kulaklık alman daha mantıklı.ama illaki sony alcam diyosan şu an kulakiçinde en iddalı sony, mdr-ex90 adlı kulaklık.onu öneririm.
  • telefonda a2dp özelliği olmalı alanlar dikkat etsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.