Bu köpek koruma yapabilir mi ? (SS)

-
-
böcek v.b haşerelerden belki
-
Bulut gibi la
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mustyblackböcek v.b haşerelerden belki
ilaçlanırsa diyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben korurum lan onu :D
-
Sokakta büyük köpek görünce kucağıma almak zorunda kalacağım bir köpeği beslemektense kedi beslerim daha iyi.
-
ne koruması hocam bu köpekler korkunca kalp krizi geçiriyolar iq
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: çerkes89Sokakta büyük köpek görünce kucağıma almak zorunda kalacağım bir köpeği beslemektense kedi beslerim daha iyi.
Aslında olay tam tersi oluyor. Küçük köpeklerde deli cesareti oluyor genelde. 55 kilo Doberman köpeğimi, böyle küçük köpekler gelip saldırmaya çalışınca zarar görmesinler diye ben kendi köpeğimi kucaklamak zorunda kalıyorum. Ayrıca küçük, güçsüz köpeğe olan yaklaşımınız çok yanlış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Argonath LXIAslında olay tam tersi oluyor. Küçük köpeklerde deli cesareti oluyor genelde. 55 kilo Doberman köpeğimi, böyle küçük köpekler gelip saldırmaya çalışınca zarar görmesinler diye ben kendi köpeğimi kucaklamak zorunda kalıyorum. Ayrıca küçük, güçsüz köpeğe olan yaklaşımınız çok yanlış.
Alıntıları GösterDostum sen senin köpeğini tutarsın benim bahsettiğim sokak. Sokak köpeklerini kim tutacak. Adam koruma yapabilir mi diye başlık açmış ben amacına göre konuşuyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106ilaçlanırsa diyorsun
Alıntıları Gösteryok öyle demedim , bu köpek sizi ancak böcekten karıncalardan falan koruyabilir
-
koruyamacağına karar verilmiştir arkadaşlar çene yapıları yeterince güçlü değillermiş.
-
çok saldırgan bir cins. oldukça cesur, yeri göğü inletir sürekli zıplar. ısırıkları etkisizdir ama korku salar :)
-
En Beğenilen Yanıtlar

böcek v.b haşerelerden belki |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X