Bildirim
Bu köpeğin cinsini bilen varmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Anası Karabaş Babası Golden mi bunun çok değişik bi tip
_____________________________ Im unstoppable today -
boxer cinsine benziyr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUSCUM4283 -- 12 Ocak 2009; 14:24:39 >_____________________________ Bir dinin doğal olması için akla, fenne,ilme ve mantığa uygun olması lazım.Bizim dinimiz bunlara tamamen uygundur .MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
EVCİL HAYVANLARLA İLGİLİ AKLINIZA TAKILAN TÜM SORULARI SORABİLİRSİNİZ -
-
Boxer a benziyor evet ama Çok farklı 2 türün birleşmesi sonucu oluşmuş sanırım.
Bende şeyi merak ediyorum.Bu ghost town ve seven pounds filmlerindeki at gibi olan köpeğin cinsini._____________________________ -
danua
_____________________________ Bir dinin doğal olması için akla, fenne,ilme ve mantığa uygun olması lazım.Bizim dinimiz bunlara tamamen uygundur .MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
onlardan istiyorum bir tane..Benim gibi koca adam olsun ahahaha
_____________________________ -

Mükemmel hayvanlar._____________________________ -
resim çok kötü hayvanın yuzune odaklanmış vücudu gözükmüyor yavru hayvanın ne oldugunu kestikmek biraz zor ama bence boxer neden danua değil dersenız danuaların bu renklerı bu kadar koyu olmuyor daha acık bır tonda oluyor krem tarzında genelde boxer cınsı kopeklerde taba rengi çok yaygın _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: TIGERSHARK
resim çok kötü hayvanın yuzune odaklanmış vücudu gözükmüyor yavru hayvanın ne oldugunu kestikmek biraz zor ama bence boxer neden danua değil dersenız danuaların bu renklerı bu kadar koyu olmuyor daha acık bır tonda oluyor krem tarzında genelde boxer cınsı kopeklerde taba rengi çok yaygın
yok hocam danua demedık arkadaş bir filmden at gibi kopek gördüm dedi bende cınsının danua olduğunu söyledim
_____________________________ Bir dinin doğal olması için akla, fenne,ilme ve mantığa uygun olması lazım.Bizim dinimiz bunlara tamamen uygundur .MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
haaaaaaaaa :) _____________________________ -
Bak ben bir resim verdim o danua işte.At değil midilli diyelim biz ona.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı