Şimdi Ara

BU KONUYU KAÇ KEZ AÇTIM KİMSE CEVAP VERMEDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Gecen hafta pazartesi gunu Monster Abra A5 V 1.1 urununu aldim.Laptopu actim Windows 8.1 kurdum.Daha sonra deneme yapmak icin League Of Legends ve Mafia 2 oyunlarini indirdim.League Of Legends oyununda en yuksek ayarlarda 60 fps aldim ancak bazen ani dususler oldu 20-30-40 gibi fpsler aldim.Mafia 2'de ise en yuksek ayarlarda 30 fps aldim ancak yine oyunda ani fps dususleri yasadim yani bi anda 20'ye 16'ya kadar dustu fps ve bana 30 fps'de az geldi acikcasi cunku mafia 2 cok yuksek grafik isteyen bir oyun degil BF4 Cod Ghost vb oyunlara nazaran.Yani demek istedigim aldigim fps'ler normal mi,ani dususlerin sebebi nedir,ve nasil engelleyebilirim bu fps dususlerini?

Sistemim

Intel® Core™ i7-4710MQ 4-Cores; 6MB L3;
    2.50GHz > 3.50GHz; 47W; 22nm

Intel® HM87 Express Chipset

2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX860M
    128-Bit DX11.2

8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM

1TB Hitachi Travelstar 7K1000 9.5mm 32MB
    7200RPM HDD SATA-3
    2.inci 2.5" HDD

8x Super Multi DVD-RW / CD-RW Combo Sürücü

Bu konuyu kac forumda actim kimse yardimic olmadi artik biri yardim etsin lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozn23 -- 18 Ocak 2015; 23:09:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir anormallik var tabi ki 860m cok ust duzey bir kart olmamakla birlikte piyasadaki tum oyunlari zaman zaman ultra zaman zaman high bazi oyunlardada medium-high da akici sekilde oynatan bir kart lol gibi sistem gereksinimi oldukca dusuk bir oyunda 20/30 fpslere dusmesi garip gt8800 ile +30 fps aliyorlar meduimda sen dusun yani gerisini bende merak ettim dogrusu bilgili arkadaslar el aticaktir sorununa takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.