Şimdi Ara

bu konuyu açıp durmaktan bıktım lütfen yardım artık.. FPS ile ilgili..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 128 bit 4gb Nvidia Geforce 740m ekran kartım var..

Cs 1.6 Lol ve Cs Source oynuyorum.. bu lanet fps yi nasıl yükselticem biri kesin bi çözüm verebilirse memnun olurum artık.. adam karşıma çıkar çıkmaz hayvani bi bilgisayar kasılması ve ölü bir ben.. bıktım bu durumdan. lütfen bi yardım edin..

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı driver güncellemeyi dene
  • yaptım kardeşim ama yok yani olmuyor yine aynı yine aynı..
  • Laptop'tan oynuyorsun sanırım. Oyunda 740m ekran kartı aktif oluyor mu; yoksa Intel grafik işlemcisi mi çalışıyor?
  • musAKka kullanıcısına yanıt
    onu nerden anlayacagız ki ? oyuna sag tıklıyorum grafik kartını 740m seçip giriyorum.. başka bi ayarı varmı ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justclaw

onu nerden anlayacagız ki ? oyuna sag tıklıyorum grafik kartını 740m seçip giriyorum.. başka bi ayarı varmı ki ?

nVidia'nın ayarlarından da kullanılan ekran kartını "otomatik" ten "740m"e getirirsen 740m'in kullanıldığından emin olabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • musAKka kullanıcısına yanıt
    bunu degiştiremiyorum.. ayarlarını dediğin gibi yaptım ama burdan nvidia yı seçince açılmıyor oyun.
     bu konuyu açıp durmaktan bıktım lütfen yardım artık.. FPS ile ilgili..
  • ayarları düşür
  • Büyük ihtimal bilgisaranızın soğutmasında sıkıntı var hocam,tavsiyem youtube'a bilgisayarınınz marka modeline göre nasıl söküleceğinin videosu vardır,tozları falan bi temizleyin bakalım olmazsa bakarız bi çaresine
  • bu bilgisayarda medium bile oynayamayacaksam niye aldım bu pc yi :)
  • AFSNKS kullanıcısına yanıt
    daha 1 sene oldu pc yi alalı sence kirlenmişmidir içi hemen ? :)
  • justclaw kullanıcısına yanıt
    Tek oyundamı kasma yapıyor? Bu arada 1 sene demeyin hocam 2 haftada toz birikiyo benim bilgisayarda
    evet tek oyunlarda kasma var bi akıcı oynayamadım gitti şu oyunları. windowsumda sıkıntı yok.. virüsde yok ama cs yi açınca bi haller geliyor pc ye :) orda attıgım fotograftan dolayımı acaba ? degişmiyor hep entegre grafik kartında kalıyor oyun.. nvidia denetim masasından da düzelttim ama olmadı..
  • justclaw kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şekilde benim laptopta sıkıntı vardı garantiye yolladım anakartı değiştirdiler sorun düzeldi , sorun donanımsal değilse windows 8 kullanan ev arkadaşımda sizin gibi sorun yaşıyo ama bi çözüm bulamıyoruz maalesef
  • Hocam herkes bir tavsiye vermiş benimkisi farklı cpu dan olabilir bir program kurun boştayken cpu yüzde kaç bir yazın bakın bende böyle bir sorun olmuştu bozuk ve hasarlı programlar cpu nün çok büyük kısmını kullanabiliyor sizin dediğiniz hatanın aynısı bende bu nedenden olmuştur neden bu derseniz çözümüne yardımcı olurum

garantiye yollayımmı yollamayımmı emin değilim ya. çokda bişey yok gibi ama bi temizlenmesi için götürebilirim.
  • NarkolepsiHumans kullanıcısına yanıt
    çok bi aşırı fark olmadı %40 %50lerde kalıyor max. Ama senin çözümünüde deneyebiliriz zahmet olmazsa :)
  • Hocam 40-50 çok boşta iken sorun dediğim gibi sanırım bende boşta 13 te çalışıyor bir terslik var yani

• Hocam şu adı aklıma gelmedi alt-ctrl-delete ye bas aç işlemler mi porgeamlarmı yazıyordu bas işte uzun liste çıkacak orda hangi program ne kadar kullanıyor cpu yu yazıyor bak anormallik olanı. Sağ tıkla kapat falan bellek atama olacaktı zor değil hocam mobildeyim tam anlatamadım yaparsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.